Rimainci 21 haftalık gebeyim enfeksiyon İçin doktor donaxly fitil verdi gece kullandım ertesi gün su gibi geldi başına gelen var mı ?
AslanBebeginAnnesi Rimainci Ben de 33 haftalık gebeyim vajinal enfeksiyonum varmış. Doktorum vagi-hex fitil önerdi. Üç gecedir kullanıyorum her kullanımdan sonra beyaz renk akıntım ve sizdeki gibi su gelmesi oluyor
2gebe Rimainci banada verildi ama benimki olduğu gibi duruyor içerde katı şekilde sıvıya dönmüyor neden acaba
Rimainci AslanBebeginAnnesi benim beyaz değil canım bildiğin şeffaf su 💧 ama teşekkür ederim yine de içimi rahatlattın
Pamukanne4 AslanBebeginAnnesi fitik kullanımında su gibi akıntı gelmesi normal mi bende aynısını yaşıyorumda bebeğin suyu mu fitil kaynaklımı korktum
Rimainci Yasmn_17 teşekkür ederim canım cevabın İçin İnan korktum su gibi bildiğiniz insan tedirgin oluyor
Rimainci 2gebe Bilemedim canım acaba iyice içerde olmadığından olabilir mi bi de herkesin farklı da olabilir yanlış bilgilendirme olmasın
mysweetbabyy Rimainci cnm bende dün koydum simdi su gibi geliyor baya tedirgin oldum ne zaman geçti bu akinti