1prensannesi__ son 50 günü hatırlamayacaksınız bile yani son iki haftaya kadar çok çabuk geçiyor zaman son iki haftada artık doğurayım bir an önce kavuşayım bebeğime diyosunuz 😅🙈 sorunuzun cevabına gelirsek koca bir valiz hazırlamıştım ne ararsanız vardı yani ve kullandığımız tek şey bebeğin hastane çıkışı benimde bir gecelikle sabahlık 😅🙈 hepsini öylece geri getirdik🤭
👉🏻 İlk başta hasta bezi takıyorlar zaten sonrası için depend almıştım ben ama ameliyat yeri nemli kalması n diye ebem ve doktorum normal göbek üstüne çıkan çamaşırlardan tavsiye etti 🙈 ama kilomdan dolayı olmadı tabiki aldığım dependi kullandım ve kesinlikleeee kurtarıcıydı sık sık değişip göbeğiniz nemli kalmadığı sürece depend harika bence.
👉🏻 Normal doğum diye düşündüğüm için süt artırıcı şeyler ya da gaz çıkarmak için yiyecek içecek anlamında hazırlıksızdım 🙈 sağolsun arkadaşımın eşi hoşaf falan yaptı getirdi ama o anlamda hazırlıklı gitmenizi tavsiye ederim.
👉🏻 Ve EN BÜYÜK TAVSİYEM yanınızdaki refakatçinizi iyi seçmeniz 👍🏻 Bende hem eşim hem annem kaldı ve eşim bütün gece uyudu resmen 😅 annem olmasa napardım bilmem her şekilde ilgilendi sağolsun mutlaka çekip çeviren biri olsun yanınızda.
Yani hastane için ilk aklıma gelen tavsiyeler bunlar.