nur_ilk Seherkks Akdeniz üniversitesinde yaptık biz şafak olgan doktorunuzun adı doktor demeye bin şahit ister valla adam sanki kendi çocuk sahibi olmak ister gibi davranıyor ilgi alakası inanılmaz derecede üstelik ne stres ne endişe kalmıyor doktorla konuşunca 28+4 günlük olduk biz çok şükür sorun yasamadik. İlk bebegimizde embriyodan dolayi kalp atışı zayıftı kaybettik bu 2. Yavrumuz çok şükür devam ediyoruz doğuma az kaldı. Ama inan adam hamilelik için değil sağlıklı ve canlı doğum için kendini parçalıyor resmen sağlıklı olsun kucağınıza alın diye uğraşıyor
Mucizemolsunn nur_ilk randevuyu nerden alıyoruz ,tüp bebek ücret ne kadar vermiştiniz,rapor geçerli oluyor mu ,keşke Şafak olgana gitseydik bizde,ilk tecrübemiz Ali fuat şengör olmuştu tecrübesizliğinizden,hiç memnun kalmadık,ilgi alaka sıfır,çaba yoktu
Melekkkkkkar merve211 merve hanım bende adana kışla başkent de oldum dr kimacaba benim doktorum tayfun bey
merve211 Melekkkkkkar merhaba doktorum Erhan Şimşek ama tayfun hocada çok iyi tedavin devam ediyor mu
motherofcats melekmommm 8 ocakta adet oldum canım 3.günü iğnelere başladım 21inde yumurtalarım toplandı 24ünde transfer oldum taze transfer oldu benim o yüzden çabuk oldu bitti
Melekkkkkkar merve211 Çok şükür gebeyim 3 ekimde kese görmeye gidecem nasipse benim çok uzun protokol oldu umutsuzdum çok çikolata kisti düşük amh tupumu aldı sağ tupum enfeksiyonluydu menopoza girdim geçici süreç uzadıkça umudum azalmıştı ama ilk deneme de pozitifi gördüm Allah tayfun hocamdan razi olsun ben erhan beye alacaktım randevuyu adını çok duymuştum ona randevu yoktu tesadüfen tayfun hocaya aldim ama çok güzel bir tesadüf oldu ❤️
Melekkkkkkar Kubrayigitttt18 Transfer günü sayılıyor mu bilmiyorum sayılmıyorsa 9. Gün baktırdım canim 69 ilk 3 gün sonra 476 3 gün sonra 1000 gördüm daha da yaptırmadı 3 ekimde kese görmeye gidecem insallah
mucizemm_ Melekg Ağustos ayı aşılamamda transfer için gelmiştiniz şimdi burda görünce pozitif olduğunu nasıl mutlu oldum doktorun kapısında konuşmuştuk🥰
nur_ilk Mucizemolsunn biz 1 sene önce dondurduk tam hatırlamıyorum ama her sene fiyatlar değişiyor Akdeniz uuverwitesi tup bebek merkezini arayin randevu alin onlar yonlendiriyor ama safak hica her gun yok pazartesi cadsamba cuma var sadece merkezde yada instagram da safak olgan diye yazin ordan erisin sizi yonlendirirler