eylulasd1_ Beta hcg 658 cikti sizce ne zaman gitmeyelim muayeneye. Siz ne zaman gittiniz son adet tarihine göre 4+4teyim şu an
Simya eylulasd1_ beta sonucun bugün böyle çıktıysa 2 gün sonra gidebiiirsin dr kontrolüne zaten katlayarak artması gerekiyor, benmde ilk 380 lerde cıkmıştı 2 yada 3. Gün kontrole gittiğimde 1800 e gelmişti değer
Tasbebek eylulasd1_ ilk kanı verdiğiniz tarihten 48 saat sonra yine gidin eğer değer iki katına çıkmışsa bence kese ve kalp atışı beraber duymak için 7-8 hafta beklenebilir boşuna iki üç kere git gel yapmayın bence
1erkekkannesiiii eylulasd1_ 2-3 hafta bekle canım hep kalbini duyarsın hem de alt muayeneye gerek kalmadan göbekten görünür bebişin. Hayırlı olsun
HKiLiCeR Ben 5+1 de kan verdim 1600 lerde cıkmıstı bhcg 5+2 de gittim keseyi görmüştük. 6+2 de kalp atışlarını duyduk.
zehra-ss eylulasd1_ Bende ilk gittiğimde 500 lerdeydi aile hekimim iki güne bi çağırdı beni kan tahlili verdim iki hafta sonra da gittim ve kalp atışlarını duydum 🤗 6-7 haftalıkkn gitmen daha mantıklı canım öncesinde hiçbirşey gözükmüyor sadece kese falan görüyorlar. 💖
mervebeklevic eylulasd1_ 2 haftaya gitmeni tavsiye ederim🙏🏻 Kalp atışı kese net görürsün ayrı ayrı gitmek zorunda kalırsın diğer türlü ben keseyi görmeye gitmiştik haftaya kalp atışına gel demişti🤦🏻♀️