Gggggbbbbbbeeeee Merhabalar köyde çalışıyorum gidio gelmek veya orda kalmak çok zor oluyor doktordan uzak yola gidemez raporu alsam verir mi acaba. Daha önce alan var mı
Gggggbbbbbbeeeee esradgn123 aa daha önce görüşmüştük Kerime hanımdı doktorunuz erken doğum riski olduğu için mi verdi
esradgn123 Gggggbbbbbbeeeee Evet Raporu on beş gün veriyorlar en fazla Rapor için bir ücret verilmiyor
Gggggbbbbbbeeeee esradgn123 peki sizinki istirahat raporumu yoksa köye gidip gelmemeniz için heyet raporu felan mı ben yine işe gidicem ama görevlendirme ile ya sivasa yada yakın ilçe
esradgn123 Gggggbbbbbbeeeee Maaşta Hiç kesinti olmadı On beş günde bir sürekli yeniden aldım Haftadan sonra çalışamaz raporu aldım 😊
Gggggbbbbbbeeeee esradgn123 esra hanım rapor süresi aynı doktordan en fazla 40 gün alınıyor diye biliyorum ama sizinkinin bi farkı varmı kusura bakmayın cidden alamıyacam diye korkuyorum çünkü çok şükür erken doğum riski felan yok bende 😅
esradgn123 Gggggbbbbbbeeeee Tek hekimden en fazla kırk gün alınabiliyor Ben önce kırk gün tek hekimden rapor aldım beşer gün şeklinde Kırk gün dolduktan sonra heyet raporu almaya başladım 😊
Gggggbbbbbbeeeee esradgn123 tamam esra hanım çok teşekkür ederimm yardımınız için salı günü randevum var bakalım inşallah olur 🥰