Nus_12 Arkadaşlar afedersiniz akıntı gelmiş de normalmi acaba şeffaf akıntı.yarndan sonra kontrolüm var nasipse doğuma alincam da büyük ihtimalle doktorum o gün nöbetçi hayrla o güne denk geleyim inşallah ya 🤲
Nazsahin Nus_12 senle aynı gündeyiz canım benimde oluyor şeffaf akıntım inşallah bebek kanala iniyordur diyorum ben bakalım benimde pazartesi kontrolüm ama bende de var yani
tugbaturkoglu Benimde öyle ara ara şeffaf kokusuz bi akıntı geliyo su mu değil mi bilmiyorum 37+6 yım
Pamuk55 Nus_12 normal de de akıntı gelir zaten şeffaf akıntı ama daha önce sizde gelmedi sanırım o yüzden bilemeyeceğim
Nus_12 Nazsahin pazartesi benimde kontrol var ama büyük ihtimal doğuma alicak doktor beni tedaviyle gebe kaldgm için sezeryan daha iyi olur senin için dedi içimde rahatlamadi değil biraz çünkü çok uğraştım hastane vs bide suni sancı verirlerse gelmezse gerçekten psikolojik olarak iyice yorulurum
Nazsahin Nus_12 ben de çatı muayenesi istiycem daha yapmadı eğer açılma yoksa ve bebek daha kanalda değilse sezaryen günü olmayı düşünüyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️