2019annesi Sebahat42 Bende aynı hast gidiyorum doğumumuda orada düşünüyorum Sezeryan olacagım. Acaba spinal genel secebiliyormuyuz bilginiz varmı sizin
Sebahat42 2019annesi valla bılmıyorum cnm bende gıdıyorum o hastaneye ünzile hanıma sen hangı doktora gıdıyosun
2019annesi Sebahat42 Ben yeni gitmeye başladım geçen ay ilk Cemaleddin bey. Doktorlar ile ilgili Bi bilgim yok malesef. Hastahaneyi merak ediyorum acaba dogum da odaları felan nasıl özel o da verebiliyorlarmı Bi araştırmak gerekiyor
Sebahat42 2019annesi arkadasım dogum yaptı orda odaları gayet guzel özel odayı bılmıyorum ama normal odaları ıkı kısılık ve temız cok memnun kalmıştı o.
Esrazoan Bende oraya gidiyordum canım Bayram Aydın’a şimdi doktorum gitti ordan bende bıraktım gitmeyi . Sevmiyorum ben pek ebelerini falan bazı doktorları çok suratsız vs vs başka hastanede düşünüyorum doğumumu
Esrazoan Sebahat42 özeli düşünüyorum canım çünkü ben devletten bu hastane yüzünden soğudum , acile gitmiştim yapılan muameleden sonra tövbe ettim
Sebahat42 Esrazoan imkanım varsa kesınlıkle özele gıt ben mecburen devlete gıtmek zorundayım maddı ımkansızlık😔