Aysenuroz44 Arkadaşlar 19 haftalık hamileyim prilam bulantı ilacını kullanmasam gün içerisinde çok kötü oluyorum sağlık ocağından yazdırmak istedim bitmişti doktor bana fazla kullanma bebeğe zararlı dedi siz ne zamana kadar kullandınız bi zararı var mı ?
Tubatgn Aysenuroz44 ben tam 12de bıraktım, bulantılarım bitmişti. Ama zararlı mı orasını bilemedim. Zararlı olsa Dr yazmaz diye düşünüyorum canım.
Elifderin34 Aysenuroz44 24 haftalık hala kullanıyorum doktorum 9 ay kullanabilirsin dedi :) ilaç sayesinde ayaktayım bilmiyorum zararı varmı ama hiç yoktan biraz yemek yediriyor bana
Ada-9788 Aysenuroz44 ben 15+2 yim dün aynısını doktora sordum hocam bırakınca çok kötü oluyorum doktor sorun yok dedi bu gebelik için olan bir hap hiç bir zararı olmaz geçene kadar sürekli yazdır kullan dedi o olmazsa hayatım yok
AslanBebeginAnnesi Aysenuroz44 18. haftama kadar kullandım iyi ki de kullanmışım çok güzel beslendim hiçbir şeyden midem bulanmadı hamile gibi değildim resmen 🥳🤩
SunnyG Ben iyi sağlık ocağı doktoruna denk gelmedim. Neye istinaden zararlı demiş? 9 ay bu ilacı kullanan var. Kadın doğumcular bilmiyor da sağlık ocağı doktoru bilecek…
Aysenuroz44 İşte bende onu anlamadım doğuma kadar kullananlar var ama bi terettütde kaldım neye dayanarak onu söyledi ben yazdırmaya gitmedim kardeşim gitti ona söylemiş o yüzden soramadım da
Mucize3370 Aysenuroz44 doğum doktoruna yazdır bende kullanıyorum ama bana pek faydası olmadı aşırı kusmalarim olduğu için şimdide dramamine kullanıyorum doktorum prilam da alabilirsin dedi zararı olsa söylerdi doğum doktoru zatn için rahat olsun kuzum
Aysenuroz44 @Ada-9788 çok teşekkür ederim bende kullanmaya devam edecem yoksa gerçekten çok kötü oluyorum
Elizansmom 40+3 teyim. İlk günden beri her gece 2 tane içmeden uyumuyorum bir tane bile kesmiyor bulantımı. Hiçbir zararını görmedim zararı olsa başta verilmez
MMelissaaa- Aysenuroz44 zararı yok zaten hamileler için ilaç. Sağlık ocağı doktorları hep BÖyle bir şey bildikleri yok. Ben iki gece bir sabah kullanıyorum ama bazen bana mısın demiyor
Sedaknr Aysenuroz44 kız ne alaka koskoca kadın doğum doktorum bana 9 ay kullanabilirsin dedi. Sağlık ocağı doktoru ne bilecek zararlı olduğunu. Valla 20 haftalık oldum prilamı bıraktığım an yataklara düşüyorum. Sen dinleme git yazdır kullan. Hey Allahım ya