Aygunuslu Merhaba he rkese 30 hafta hamileyim dun biraz kendimi yordym ev isi falan bu gun karnimda sancilar var var gidip gelen yoegunlukdanmi olur yoksa bi sorun mu var?ama 2 gun once dontora gitdymde erken dogunluk bi sorun olmadgni soyledi
-MinikveAnnesi- Aygunuslu dinlen soluna yat duş al eger dinlendikce gecmiyorsa doktoruna bildir mutlaka. Yorgunluktan olabiliyor haftan ilerledikçe daha dikkatli olman lazım agirlasiyoruz
Semanur21 Aygunuslu 30 haftadan itibaren zaten sancılar oluyor normaldir bide yorulmuşsanız gayet normal ilk gebelikse insan korkuyor gerçek sancılarla ayırt edememekten korkmayın inşallah bişi yoktur baktınız dinmiyor sancılarınız doktorunuza söyleyebilirsiniz
Pamuk55 Aygunuslu olur öyle canım büyük ihtimalle gece de uyuyamazsın ağrıdan ama dinlenince geciyo gene de doktora görün gecmezse
Aygunuslu Semanur21 inwAllah ki yorgunlugumdan dolayidir tewekkur ederim evet ilk hamilelik cok korkutuyor her wey
Pamuk55 Aygunuslu ay o haftalar da senin gibi kendimi yordum boğazım durmadı. Canım bisey istedi yaptim iki üç saat ayakta kaldım oklavayla fln uğraştım senin gibi oldum ama inanılmaz kötü oldum tecrübe oldu🤭