fatmaa37demi5 Her an gelebilme ihtimaline karşı kapının yanında yerlerini aldılar. Yandaki hemen poşetin içinde de kapı süsümüz, hediyeliklerimiz, taki yastığı ve bir adet hastaneden çıkarken giymesi için kalın bir puset kundak battaniyesi var.🐣
Derya_gumus fatmaa37demi5 bu kadar şeylemi gidiliyo hastaneye gercekten :))))) yanlis gormuyorsam 2 buyuk canta var ne var icinde yakinda bende hastane cantasi yapicam valla merak ettim:))) Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebisinizi
SahrasMom311216 Sağlıkla gelir hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım. Birşey kalmamış her an gelebilir😄💕
fatmaa37demi5 SahrasMom311216 öyle sabırsızlıkla bekliyoruz ki. Sadece ben değil eşim, annem falan. Herkes artık onu görmek istiyor 🥲 çok şükür ki gerçekten çok rahat bi hamilelik geçirdim ilk 3 ay bulantı hariç. Bugünlerimi onun tekmelerini hissetmeyi onu karnımda korumayı çok özlicem ama bence artık kavuşmanın da vakti geldi ❤
fatmaa37demi5 fatmaa37demi5 https://ty.gl/uaizhct826 ben 175 tl ye almışım mayıs ayında. Şimdi 246 olmuş 🥲 Bebek çantasının malesef ürün kalmadığı için açılmıyor linkini atamıyorum ama papyon baby Kids saticisindan almışım
fatmaa37demi5 Ebru0606 bakalım doktorum 40+5 e kadar gelmezse suni sancı deneyecwk inşallah en azından o ise yarasin diye ümit ediyorum
Ebru0606 fatmaa37demi5 benide nst ağrı çıkıyor güzel git sonra kontrole gel dedi açıklık varmı onuda bilmiyom çatı bile bakılmadı inşallah gelir suni filan almak zorunda kalmayız
fatmaa37demi5 Derya_gumus çantalar resimde ki kadar gerçekten büyük değil hatta küçük bile 😅 iki bavul ile gidenleri biliyorum