seda2209 efeduru ben bırakamadım Allah’ım her şeyden tiksindim istifar edip durmama rağmen onun kokusunu alınca içim gidiyor 🤦🏻♀️ azaltmaya çalıştım elimden geldiğince 🥺
Ayseguloprl_ efeduru bende içiyordum ama tiksinme ve bulantılarım çok olduğu için sigaradan çok tiksindim kokusuna bile tahammül edemiyorum
yosunp Bende içiyordum öğrendiğim an bıraktım zaten öğrenmeden önce de kokusundan yavaş yavaş tiksinmiştim kolay oldu zorlanmadım
yosunp Benim bi kaç kere canım istemişti çok istediğinde eşimden 1 duman falan alıyordum ama yavaş yavaş başımı döndürmeye başladı 1 duman bile ondan sonra zaten dedim daha da içmem diye
efeduru @“Tubatgn”#p24306363hadi ya az iciyomussun ama oda iyi benimde canım istiyo ama tutuyorum kendimi
bukett1 İlk aylar kullanıyordum, daha sonra Allen Car yöntemi ile bıraktım. Şuan psikolojik olarak tiksinmiş durumdayım zaten. Bir daha asla kullanmayı düşünmüyorum.👌
bukett1 efeduru trendyoldan yada farklı bir alışveriş sitesinden kitabı temin edebilirsiniz. Allen Car ile 4 günde sigaradan kurtul. Zaten çok yaygın. Hemen önünüze çıkar.
Semilk05 efeduru hiç bir şekilde ne mide bulantısı ne tiksinme ne kusma hiç bir şey yaşamadım ekstra azaltım ama bırakamıyorum 🥵
efeduru Semilk05 yaa azaltmakta bir çozum ama icmeseniz tabiki daha iyi en azindan dogruna kadar aklimizda suphe kalmasin acaba bir sey oldu mu gibi
Aden58 efeduru maalesef bırakamadım tiksinirim dedim ama tam tersi o kadar güzel geçtiği bulantı yaşamadım 16 haftalık oldu yüne içiyorum tabi zararlı çok istiyorum bırakmayı ama canımda çekiyor hiçbişeye aşermedim çok garip azaltsamda bırakamadım
efeduru Aden58 bu yillarin vermis oldugu bir aliskanlik hayatimizi sigaraya adadigimiz icin boyle oluyor malesef