Rabia374 Selamun aleyküm kızlar bir sorum olucak acaba devlet hastanesinde normal doğum yapılacaksa önlük veriyolar mı son haftalarım gecelik almam gerekiyosa alıyım
_ozlmm ikimelekannesii22 O zaman elbise tarzı gecelik almaya gerek yok mu önlük veriyorlar ise bana herkes alttan bakacakları için alt üst yerine elbise gecelik al diyorlar bende diyorum önlük vermeyecekler mi sonuçta elbise gecelik ile doğum haneye girmeyeceğim e sancı ile gidince dur geceliğini giy gel diyen de olmaz o an üzerim de ne varsa onunla muayene olacağım 😂 hiç anlamıyorum bu işlerden tecrübesiz olunca 😑
ikimelekannesii22 _ozlmm bende ilk kez doğum yapıcam ama biliyorum yinede 😁 alt üst pijama takımı alsan yeter ben aldım doğumdan sonra giymek için zaten ameliyat haneye girmeden giydiriyorlar önlüğü üstündekileri hep cıkarttırıyolar
_ozlmm ikimelekannesii22 Heh dimi bende öyle düşündüm alt üst aldım sadece oda doğumdan sonra giymek için ☺️ Teşekkür ederim ☺️☺️
Rabia374 ikimelekannesii22 bende veriyolar diye bildiğim için pijama takımı almıştım ama bazıları devlet hastanelerinde verilmiyo dedi sezeryan için verir de normal doğum da bilmiyorum benim de normal gibi duruyo o yüzden sormak istedim
Maminew Tecrübem yok ilk gebeliğim fakat mantıken normal doğumsa doğum sonrası kanama kontrolü için bikaç kez bakacaklarından gecelik daha konforlu. Sezaryanda ise alt üst takım mantıklı olabilir karından dikiş kontrolü yaparlar