tgbakhrmn Karanfillizencefil aynı hafta gün ve aynı durumdayız ne sancı ne nişan ne açılma doktorum ısrarla normal doğumu beklicez diyo bende kendisine suni sancı istemdiğimi söyledim bana sancı çektirip son dakka sezeryana almaları çifte doğum yaşamak istemem açılma sancı doğumu tetikleyen bişey yokken ben suni sancıyı saçma buluyorum ya açılma olmassa boşuna sancı çekmiş olucam sizler ne düşünüyosunuz? Bu belirsizlikler beni çok strese koydu 🙄
kadrfdan tgbakhrmn 38+4üz 41 e kadar gelmezse bebişim bana da suni sancı vericek doktorum bende o sancıları çekip de sonunda sezeryan olmaktan korkuyorum😢
Karanfillizencefil tgbakhrmn Günaydın var mi gelisme salı günü tekrar çağırdı beni de konuşmak için muhtemelen önce sunii sancı önerir ben de bilemiyorum isteginiz onemli ama suni istemiyorum derseniz bence dikkate alınacaktır.
eesrakip 61Pnar61 39+4teyim nişanım geldi geçen hafta cuma ama 0 sancı 0 ağrı. pazartesi randevum var bakalım ne diyrcek doktor
kadrfdan 61Pnar61 yani tabikide çünkü o kadar o sancıları çekmiş oluyoruz üstüne bir de sezeryan olunca doğumdan sonea da rahatlamış olmuyoruz tam olarak Ama yine de hayırlısıyla gelsin de miniklerimiz
Tugceonur 61Pnar61 korunmasız ilişki , yeşilçay , ahududu çayı ananas hurma perine masajı squat plates topunda 8 çizmek popo ile sürekli hareket halinde olmak temizlik yapmak.egile egile.yer.sil evi temizle.bak akşama nasil.sancin oluyor aklıma gelen bunlar
Asyaooo 61Pnar61 bende böyle bu haftalarda doğurmuştum doktorum sürekli yüzmemi söylemişti ve yürü yapmami
zeynepp_de 61Pnar61 40+3 olucaz biz de. 38. Haftada 1cmdi açıklık sonrasında bakmadı doktorum. Arada regl ağrısı gibi bel ağrısı dışında bir şey yok. Hıçkırıklarını kasığımda hissediyorum oradan kanala girmediğini anlıyorum 😅Pazartesi yatış olacak artık suni mi olur sezeryan mı bilemiyorum
[silindi] 61Pnar61 YouTube de ACTİVATİNG LABOR diye bi video var yorumlarını da okursan çok etkili egzersizler olduğu yazılmış istersen bi dene
ceromom55 Mervestark ben yaptım 1 gün sonra sancılandm doğuma gittim 39 +5 te doğurdm Harketleri yapmak zor Hele ki görüşün büyükse benım göbüşüm fazla yoktu minacıktı yinede zorlandım D dene inşlah doğrusun ❤️
Mervestark ceromom55 ay şimdi yapabildiğim kadar yaptım göbeğim benimde küçük ama geniş olduğu için zorlandım 🤭 inşallah sancılanırım 🙏🏻