Defneninannessi idrar yaparken ağrım ve yanmam vardı bir kaç gündür bugün de kan geldi idrarimdan acile geldim kizlar yaşayan oldu mu çok ağrım var korkuyorum size de yazmak istedim
Ayseguloprl_ Defneninannessi enfeksiyon olabilir özellikle hamilelik döneminde enfeksiyon riski çok daha yüksek ve bazı durumlarda ekseri bir durum yoksa yoğun kanamaya yol açmaz bir miktar görülebilir.
glnr_21 Defneninannessi benim idrarda kan yoktu ama idrar tahlilinde idrarda kanama çıkıyordu böbrek kum veya taş düşürünce olur dedi doktor böbreğim ağrıyordu zaten
Defneninannessi sürekli tuvaletim varmış gibi ağrı baski var sonuç bekliyorum ağrıdan kıvranıyorum sonuçlarım çıkmadı
Defneninannessi Ayseguloprl_ ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım hem kasik ağrısı hem mesane ağrısı çok kötü haldeyim inşallah bebeğime birsey olmaz canım tedavimi yaparlarda .devlet hastanesine geliyorum düzgün ilgilenmiyorlar
Defneninannessi glnr_21 benim kan geldi hemde baya ağrım var ilk defa başıma geldi aşağıdn geldi zannettim ama baya baya idrarla geliyor Muş ebe baktı rahim de bir kanama yok dedi
Boncukoyunu1 Idrar yolu enfeksiyonu canım bende hamilelikten önce olmuştu acı ile kıvranmıştım idrarda kan vardı. Idrar yolu enfeksiyonu dediler