-MinikveAnnesi- Nst de sancım çıkıyor fakat açıklığım hala 1 parmak 5 gündür. Açılmayı ilerletmek için ne iyi gelir ne önerirsiniz
Mavisperi -MinikveAnnesi- 35 haftamız dayız sancim çıkıyor benimde ama açılma yok bol bol su iç dediler içince düzeldi acilmam yok artık psikolojim bozuldu 😴
Deletedmom_10 -MinikveAnnesi- Hurma kaynatıp suyunu içmek , ahududu yaprağı çayı kesinlikle tavsiye ederim Skuat ve hafif tempo yürüyüş sancılanana kadar Ahududu yaprağı çayı içerek ve hurma yiyerek doğuma gittim 5 cm dim 2 st yürüdüm üzerine ardından 9 cm le doğuma girdim bunların hepsi 4 st sürdü
Ark -MinikveAnnesi- ilişki iyi gelir ben 1cm 1 hafta dolaştım baktım gelmiyor ilişki oldu o gün doğum yaptim bayada yürütmüştür denk mi geldi o mu yaradı bilmiyorum
-MinikveAnnesi- Oznurozdemir hurma squat pilates topunu yapıyorum sürekli hatta bacaklarım hamladı artık squat yapmaktan 😂 adacayini da iceyim
Mom07 Valla dusa girin comelir pozisyonda bel ve kasik alt bolgenize sizi yakmayacak derecede tabiki sicak su tutun birisi belinizden de masaj yaparsa cok hizli acilma oluyor
-MinikveAnnesi- Sinemkaya43 2 3 gündür yapıyorum sıcak suya oturma sıcak duş vs yürüyüş sonrası. Sancım çıkıyor ama acilmam ilerlemiyor bakalım ne olacak belirsizlik kötü sen ne durumdasın
Sinemkaya43 -MinikveAnnesi- sıcak suyun içinde oturmuşum şuan 🤪. Benimde Çarşamba günü gittim 1,5cm açılman var dedi doktor perşembe nişanim geldi. Her gün squat, yürüyüş, merdiven inip çıkmak,dün tüm evi çömelerek sildim ama tık yok
-MinikveAnnesi- Sinemkaya43 benimde pazartesi sancım çıktı 1 parmak açıklık var dedi sonrasında lekelenme nişan gibi birşeyler geldi ama birşey olmadı 🤷🏻♀️ bugün yine sancı çıktı ama açıklık aynı duruyor anlamadım nasıl ilerlicek bu yarın 38+0 ız her gün yürüyüş squat pilates merdiven in çık sıcak duş hurma herşeyi yapıyorum 5 gündür 😂😂
Sinemkaya43 -MinikveAnnesi- bende herşeyi yapıyorum ama sancı yok sancı olmasa açılmada olmuyormuş diye duydum 38+4″um
Deletedmom_10 -MinikveAnnesi- Bu arada Meryem ana otunu unuttum söylemeyi Ve ben doğuma kadar hamileliğim boyunca Meryem suresi okudum her gün. Dinleyin veya okuyun gerçekten mucizevi
Habibe-280328 Kizlar ben suyum geldivinde 2 cmle yattım hastaneye bebekte yukardaydi kanala bile inmemisti eğil kalk pilates derken 14 saat uğraştım suni sancida verdiler Allah’a bin şükür normal doğum yaptım 7 cm oldu 14 saatte teyzem Meryem Ana otu koymuş bide suya dua okumuş galiba ne okunuyosa açılmayı hizlandiriyomus