Minikmucizelere Kürtajdan hemen sonra igne vuruldum kemoterapi de kullanilan bi iğne sanirim onun etkisinden mi bilmiyorum sanki saçlarım cok dökülüyo sizdede olmus muydu😢
_aysenur8mikail_ Minikmucizelere tek iğneden böyle bişey olma olasılığı yoktur bence gene de üstte kalsın
mavipapatyaa Minikmucizelere arkadaşıma yapmışlardı ama herhangi bisey olmadı. Ama doktor özellikle belirtti o zaman vucuddan hemen cikmaz bu ilac 6 ay kesinlikle hamile kalmiycaksin diye. Gebe kalma durumu olursa tekrar ayni seyler yasanir sagliksiz gebelik olur diye
ikimelekannesii22 Minikmucizelere ne iğnesi acaba bende kürtaj oldum ama sadece ağrı kesici iğne vurmuşlardı
mavipapatyaa Minikmucizelere demek ki doz oranı mı var elbet vardır biseyi. Bu surere iyice dikkat et. Çok geçmiş olsun canım
Minikmucizelere ikimelekannesii22 kesenin daha kolay düşmesi için bi iğne benimki dış gebelikti o yuzden vurmuslardir belkide siz neden kurtaj oldunuz
Minikmucizelere ikimelekannesii22 o zaman benimki dış gebelik oldugunda olabilur çok geçmiş olsun sizede
ikimelekannesii22 Minikmucizelere aynen olabilir sizede cok geçmiş olsun rabbim tekrardan nasip etsin bebek insallah