Mom_metin Merhaba arkadaşlar , 23.haftamdayım bebeğimin hareketlerini 2 gün önceye kadar güzel hissesiyordum fakat 2 gündür neredeyse çok azaldı. Çikolata yiyorum , sola yatıyorum bol bol sı içiyorum meyve yiyiorum ama faydası olmuyor. Endişeleniyorum var mı bu konuda tecrübesi olan?
asilannesii Mom_metin bende 23. Haftadayım dün yerinde durmuyordu bugün bi sakin bir iki defa anca hareket etti. Yani onu da yapmasa doktorda alıcam soluğu. Bazen gercekten korkutuyor bu cocuk beni😂
mervee0606 Bende bunu bi tek ben yaşadım sanıyordum bizde 23+4 gunluguz normalde hareketlerini net hissettiğim bebeğimi bi kaç gündür net hissedemiyorum ya bugünle 2 gün oldu 2 gündür hareketleri azaldı sola yatınca baya baya hissettirirdi kendini suan ne yazık ki sola yatmak bile fayda etmiyor korkmuştum açıkçası sanırım onlarda dinlenmeye geçti 🙄
philologistmom Normalden farklı bir hareketlenme hissediyorsanız mutlaka doktora gidin. Ben gitmedim malesef bebeğimi kaybettim.
11115 @“Mom_metin”#p24304478Selam, ben 25 oldum, 23den sonra bendede öyle oldu, bu gün doktora gitdim, çok iyi, pozisyonunu deyişmiş ters duruyo ondanmış, bu haftalarda normalmiş