poyrazvearya dilaracs uykuu adet olcakmış hissi onunla mı alakası var yoksa sigaradan mıydı bilmiyorum ağzımda değişik bir tat vardı
esmerella37 Kızlar bana da yardım edermisnz adetime 15 gundur goguslerim sıs ve acıyolar yururken bile sureklı tuvalete gidiyorum ama yapamıyorum tuvaletim geliyor ama akmıyor sureklı sabahları regl sancısı geliyo hemen gidiyo adet olcam kesin diyorum yok adetime 8 gun varken kan verdim beta 3 cıktı adetime 4 gun kala erken gebelık tsti yaptım negatif cıktı sizce olablrmi ? Bu arada ben diger adetimide olmadım yani 63 gun gecikme var ama bu 2 ci reglıme gelirken yumurtlama gordum.
kuzucukyolda dilaracs testlerim negativ sürekli regl hissi var bugünde adet olmazsam hamileyim bence 😂
Beyzanurr53 Nilgunaksudizdar bende dün rüyamda test yapıyordum çift çizgi koyu bir şekilde ve sürekli ağlıyordum pozitif görünce 1 hafta öncede gördüm yine pozitifti benzer rüyalar bilemedim çok düşünüyorum galiba😬😂
Maysaamoms5 dilaracs aşırı halsızlık ve baş ağrısı eşimle tatilden dönmüştük ve hava değişimi sanıyordum 😬
Maysaamoms5 dilaracs gerçekten de çok doğru herkes tatile çıkmalı 🌸 bi örneği de benim vallah :) iki kimsayal geçirdim en son hastaneye gitmeye karar verdik tatil araya girdi o şeyle zaten aklımıza gelmedi toplasan 3 kez ancak ilişki oldu plansız tutmuş nasıl olduysa rabbimin mucizesi 🤲🏻 rabbim isteyen herkese nasip etsin ♥️
Bioo dilaracs canım valla bende hiç bir belirti olmadı halada yok yani dün öğrendim rasgele yaptım testide eşimin zoruyla☺️
Kubrakck2222 dilaracs regl olacak gibi ağrım vardı, kasık ağrısı, karın ağrısı, hafif uyku hali, göğüslerim çok hassaslaşmıştı ama dediğim gibi hiç hamileliğe bağlamamıştım regl belirtileriyle aynıydı hepsi sürpriz oldu🥰
Milenasu dilaracs bütün belirtileri yaşadım,fazla olmasada.Hiç aklıma gelmezdi,adetim 2 gün geçikdi hemen test yapdım 2 tane positiv çıktı,dün öğrendim bebeğim 6+3 haftalıkmış🤗Allah isteyen her kese nasib etsin🥰
Minikcilegim2 dilaracs geceleri lavaboya kalkmak ilk anladığım yerdi çünkü normalde hayatta kalkmam. Bir de bir kere istifra ettim ama çok enteresandı çok kötü olmuştum sonra bidaha da kusmadım zaten 😂