Nurcantas65 Ben hiç hissetmedim eşim sen hamilesin gözünden anlamışam test yap dedi 😂😂😂 yaptım gercektende hamileymişim :))
hayalbahcem dilaracs herkesde tersi olur bende uykusuzluk var daha yeni öğrendim ztn ama öğrenmeden önce ve hala sabah gün ağarmadan uyanıyorum guniçinde uykumda gelmiyor. İştahım aşırı açıldı. Sağ kasıkta hafif ağrılarım oluyo az denecek kdr. Çatlama sonrası sürekli göğsümü kontrol ettim hafif acı var elleyince oda sdce ve uçları koyu kısmında damarlar oluşmaya başladı ilk oradan şüphe ettim. Çatlama dönemimde ilk defa göğsüm inanılmaz uçları acımıştı çatlama bittikten snra yavaştan geçmişti. O acı smdi yok. İnşallah sizinde vardır
Pamugum02 dilaracs yiyip yiyip doymuyordum bir türlü 😃 sürekli yemek istyordum meger kızımdan kaynakliymis bilemedim 👧💗
Nilgunaksudizdar Belki çok saçma ama bende hiç belirti yoktu düşünmüyordukta. Rüyamda gördüm bir gece, sabah baya etkilendim çokta rüya görmem açıkçası sabah şüphe geldi bana bi gittim test alıp yaptım çift çizgi tabi şok başka alıp yaptım yine pozitif ağzım açık eşime gösterdim böyle şok içinde kaldığımız bir andı. İleride bebeğime anlatıcam bunu hep 😍😍
Beyzanurr53 Nilgunaksudizdar bende dün rüyamda test yapıyordum çift çizgi koyu bir şekilde ve sürekli ağlıyordum pozitif görünce 1 hafta öncede gördüm yine pozitifti benzer rüyalar bilemedim çok düşünüyorum galiba😬😂
Irem34_52 dilaracs ilk olarak adet agrısı gibi kasıklarım.agrıdı onun dısında asırı goğus hassasiyeti agrisi vardi ve buyuduler
KurkmantoluMadonnaa Eliftass kabarma derken sivilcelerden mi bahsediyosun canım yoksa alerjik reaksiyon gibi mi? Hayırlı olsun gözüm aydın bu arada😍
silahatun Ben ağır spor yapıyor ve sporcu beslenmesi ile ilerliyordum ama asla forma giremedim, kilo veremedim ve aşırı cinsel istek oluştu, normalde de isteksiz biri değilim ama düz duvara tırmanacak gibi oluyordum
Beriiivan dilaracs regl belirtilerinin double hali diyebilirim. Normalde regl olmadan 1 hafta önce başlayan ağrılar 3 hafta öncesinde başlamıştı meğer hamileymişim. Dokunamayacak kadar gögüs hassasiyeti, bel ve kasık ağrısı ve halsizlik uyku modu en belirginleriydi
Momsy410 dilaracs adet olacagim gunlere yakin her an adetim baslayacakmis gibi kasilma ve agri oldu. Sonra adetim gecikti ki erken olur ama asla gecikmez. 2 gun gecikince oylesine test yapmistim. Testi cope atmak icin alimca baktim hamileyim 😅
dilaracs Momsy410 bende aynı durumdayım ama klasik regl belirtileri gibi olduğu için emin olamıyorum. Sadece göğüs hassasiyeti ve rahmimde ufak sızlamalar var. Çünkü ne koku hassasiyeti nede uyku, yorgunluk durumu var. O yüzden heveslenip üzülmek istemiyorum :( bat 1 ekim heyecanla bekliyorum