Happy52 Seyma0323 sorma acele ettiğim için kendime kızdım. Ama meraktan da kendimi alıkoyamadım açıkcası. Hayıtlısı artık brkleyeceğim
Seyma0323 Happy52 normaldır merat etmeniz, bebeğiniz demekki şu an uygun pozisyonda değil şimdi söylerlerse bile yanılma olabilir biraz daha bekle net olsun🥰
Happy52 Seyma0323 öyle yapıcam artık dğn başka bugün başka derken dahada insan karışıyor en güzeli beklemek hayırlısı olsun 🥰
Happy52 muallimehanimmom5 yok canım dünkü kordon değildi onda netim çünkü doktor bariz herşeyini gösterdi. 1 kızım var buda erkek diye düşünüyordum. Kızıma sorsan kız istiyor🙈. Bide bu hanilrliğim ilk hamileliğime göre çok farklı hayırlısı artık biraz daha bekleyeyim 🥰
muallimehanimmom5 Happy52 benimde bir oğlum var bu ikinci hamileliğim kız olmasını cok istedim tabi hayırlı sağlıklı evlat olsun en önemlisi o ama olmayanı istiyor gönül erkek olduğu ikinci de kesinleşti senin inşallah gönlünden geçen olur hayırlsıı ile canım
Happy52 muallimehanimmom5 amin kuzum inşallah kızıma bir kız kardeş hep istiyordum birbirlerine yoldaş olurlar diye ama bir oğlanda tatmak istiyordum 🥰hayırlısı olsun sağlıkla alalım inşallah metleşince yazarım ♥️
Happy52 Gulsen4224 canım bugünkü doktorun dediği görüntü erkek dediğin ama doktor kız görüyorum dedi 🙅🏻♀️ Dün başka bir doktora gitmiştim o da erkek dedi bacak arası isteyince bunu verdi Sence burada nedir
Happy52 @Gulsen4224 bir doktor dün 15+3 haftalıkken erkek bugün 15+4 haftalıkken başka doktor kız görüyorum dedi şaşkınım
Happy52 Meltem99- bi doktor dün erkek dedi bugün başka bir doktor kız görüyorum dedi şuan senin baktığın foto var ya o fotoyuda kız görüyorum diyerek verdi 🙈
Gulsen4224 Serpillllllll 10 hafta üstü bebeklerin kafa kemik yapısı nub duruş uyumuna göre yorumluyorum ben 😊