Öncelikle heyecan ve stres içinde gittim kurbanlık koyun gibi bekledim sıramın gelmesini 😂😂 Çok şükür bebeğim sağlıklı her şey yolunda kilosu haftasına göre önde bir kaç haftadır hep önde zaten anormal durum olmadığını söylüyor doktorum bugün de kiloyu en çok karın çevresinden aldığını söyledi yine korkulacak durum yok dedi ama ben yine panikliyorum neden öyle çıkıyor diye sonra diyorum ölçümler bire bir tutmuyor zaten falan kendimi rahatlatmaya çalışıyorum çünkü etrafımda kilosu 4 çıkıp 3400 doğuran çok olmuş onlar ölçümlerin tam tutmadığını söylüyordu neyse sağlıklı olsun da gerisi önemli değil ❤️ Gel gelelim çatı deneyimime öyle acı hissettim desem yalan olur kendimi rahat bıraktım sadece karnımı bastırdığın da biraz acı hissettim o da saniyelikti bir cm gibi açılma olduğunu ve normal doğum yapabileceğimi söyledi doktorum bir iki hafta içinde gelirse kilosu ile normal de olur dedi bende sezeryan olmaktan vazgeçtim bebeğime bıraktım ne zaman nasıl gelmek istiyorsa o şekilde gelsin dedim ve beklemeye karar verdim Hepimizin hakkında hayırlısı olsun sağ salım kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi ☺️Bu arada gerçekten çatı muayenesi korkulacak gibi bir şey değil olacaklar benim gibi panik yapanlar yapmayın hiç bir dakika içinde olup bitiyor ☺️