Betul123__ İki gün önce tetanoz aşısı oldum. Ama kolumda çok fena bir ağrı var sizde de oldu mu ? Birde duş aldım aşı olduğum gün bir sorun olur mu sizce
KayraVeAnnesi_06 Betul123__ İlk dozumda neredeyse 1 hafta ağrıdı İkinci dozumda 2 gün sonra geçti ağrısı , normal yani herkeste aynı oluyor
Nurcanyks Betul123__ Evet herkeste de ağrı olur zaten bende 4=5gun boyunca ağrıdı ama hemsirem duş almamai söylemişti keşke almasaydindinz ilk gün
AslanBebeginAnnesi Betul123__ Ben iki doz da oldum ikisinde de hiçbir ağrı acı olmadı 🤷🏻♀️ Kişiden kişiye değişiyor sanırım
Esess_ AslanBebeginAnnesi yanlış anlamayın uyarmak istedim sadece dalin temiz içerikli değilmiş dilerseniz bi araltırabilirsiniz.
Cgdm34 Betul123__ benım ıkı gun surdu agrısı sonra gectı canım hatta ıkımcıyıde oldum ama onda hıc agrım dahi olmadı valla ☺️
Nursemablk Betul123__ bende 2 gün önce oldum canım sadece vurulurken yanma hissettim, Allah’tan sonradan bir şey hissetmedim. Sadece aşırı üşüme ve kımıldarken batma hissi yaşıyorum o kadar 2.ciyi olurken de böyle geçsin inşallah 🤗
1erkekkannesiiii Betul123__ ben korktum açıkçası ama bir şey olmadı üstüne yatarsak zonkladı sadece cok şükür. İkinci dozu 1 ay sonra olcam umarım onda da sorun yaşamam. Vuran hemşire şişme acı morarma olabilir buz tutabilirsin demişti
Sahranr Betul123__ 1 haftayı gecik hatta kolumu kaldiramadim çok ağrıdı 2 aşıyıda yaptım ikiside çok ağır geldi koluma tabi bünyeden bünyeye değişiyor bazı insanların hiç ağrısı olmuyor bile
iremyigit Betul123__ tabikide olduu benim boğazlarım bile şişmişti yan etki olarak 🤣 ikinciyi olucam korkuyorum 🤣