Ozgectndg TeoMom yalcinsevda_06 Morkelebek26 Meliyyke Kahverengi lekelenmem bŞladı ve Ağrım sabah hemen hastaneye gidicem
yalcinsevda_06 Ozgectndg Hadi gözünüz aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini demiştim sana doktorlar hep öncelikle en kötü senaryoyu göz önünde tutuyorlar bak çok şükür gayet güzel ve sağlıklı bir gebeliğin varmış ☺️☺️☺️
Ozgectndg yalcinsevda_06 evet erken bile dedi doktor başkasına gittim yolk sac olustugu için bebekte zTen olur dedi derken baktı ki aa bebek burda bAk dedi cok yavas atıyordu kalbi minicikti daha cok yeni yerleşmiş haftaya gel sesinide dinleyelim dedi
yalcinsevda_06 Ozgectndg aynen olur olur merak etme zman o kadar hızlı geçiyor ki bir hafta bir saat gibi emin ol bir bakmışsın tekmesini bile hissediyorsun
Ozgectndg yalcinsevda_06 hadi inşallH kızımda 12 haftalık hissetmiştim hareketleei kimse inanmıyordu bakalım bunda nasıl olcak😍
Ays_cskn Ozgectndg Ayy masallah saglikla gelsin minnos dedik san degilmi endiselenme diye hadi bakalim heyecanli bir surec seni bekliyor bende dualarini beklerim yarin sezeryan icin gun almaya gidiyorum 38+1 im insallah gun verilir🥰🥰
Ozgectndg Ays_cskn en heyecanlı süreç o ben 38+0 da sezeryan dogum yaptım cok Zorlandım keske normal yapsaydım diyorum
Ays_cskn Ozgectndg bende oglumu 37+0 da dogurmustum mecburi sezeryana donulmustu simdide 2 numarayi bekliyoruz iste herhengi bir engel yoksa tabiki en guzeli normal dogum simdi gun alacagim diye ugrasiyorum kan degerlerim yuksek sanirim yine gun verilmiycek😏
Zeynepcelik45 Ozgectndg nasıl bir his sağdaki yada solsami hissediliyor bende 12+6yim az önce pıt pıt çok hızlıydı bian yavaş oldu neden acaba
Ozgectndg yalcinsevda_06 evet hep aldığım tepki :) karnım 7. Haftada cıkmıstı doguma kadar tam 27 KİLO 27 27 27 27 27 kilo alarK girmiştim erken şişmişti karnım erken hissetmiştim dondurma yedikce hep seyirme oluyordu dogdu çıktı aynı enerji devam belliymiş zTen o zamandan nasıl olacagı😂😍🧿
yalcinsevda_06 Ozgectndg maşallah diyim o zaman çok şaşırdım ama ben 26 da çok ufak tefek hissetmeye başladım karnım 22 den sonra çıktı öncesinde kimse hamile olduğuma inanmıyordu
TeoMom Ozgectndg 5+2 de sadece keseyi gördük canım 6+4 te bebeği gördük daha çok erken herkesin bir değil sonuçta
Umay255 Ozgectndg o doktor da sorun 9 haftaya kadar bebek oluşumu bekleyen kalbini görmeyi bekleyen var çok acele etmiş bnce