XKelebekx canım benim ki kış bebeği şu an daha yeni 4 takım kışlık dışarılık takım aldım bir adet kaşkorse hastane çıkışı aldım(bunu ebeye vermiycem ben çıkınca GİYDİRcem)….. 1 adet polar tulum aldım.. Alışverişe çıktığımda günlükleri alıcam.. 2 adet hastane çıkışı alcam kullanışlı oluyor evde iç zıbın iki adet alırım yeterli uzun kollu badi de 3 adet alırım 0-3 olarak 3 adette kısa kol alırım 0-3 ay diğer kalan zıbınları 3-6 alıcam kısa ve sıfır kol olarak…. Tek alt Patikli(penye) 4-5 ADET 0-3 alırım 4-5 adette 3-6 alırım diye düşünüyorum.. Birde tek alt patiksiz alıcam polar peluş tarzı…. Bir tane astronot mont alıcam aşıya vs giderken ayaklı eldivenli olacak şekilde…. Birde ev içi tulum da alıcam hem penye hem KADİFE olacak şeklinde onuda 0-3 ay 2 adet 2 adet 3-6 ay yeterli olur… Uyku tulumu alıcam birde.. ÇORAP da havlu çorap ve normal çorap tercih ederim üstüne giydirmek için… Eldiven en az 5 çift şapka da(penye) 5 en az 5 çift şekilde….. Birde üst uzun kollu badi(sweatshirt şeklinde) 2-3 adet alıcam 3-6 olarak