Fatime07 Bel agrılarınız oluyor mu ara ara ben doktora kac defa sordum normal diyor ikiz gebelik hızlı büyüme olur dedi ama korkuyorum başka bir sey olmasından
Fatime07 Meresss 22 haftalığım ara ara giriyor bende peki sen de ara ara sertleşme oluyor mu bebeklerin olduğu yerde
Meresss Fatime07 evet canım özellikle duştan sonra suanda da sertleştiler toplamıyomu yermi değiştiriyo yada poposunumu dikiyolar bilemedim
Gzdnr17 Meresss ben tek yumurta ikizlerime hamileyim erkek bebeklerim olacak 🧿🙏🏾 biz artık sona geldik 35+3 şu an Salı kontrolümüz var bakalım belki gün verir doktorumuz
Meresss Gzdnr17 ayy çok güzel haftanızda baya olmuş maşallah sağlıkla alın kucağınıza darısı bizlerin başına
Uneremine Bende 25 haftalık cift yumurta kızlarıma hamileyim kızlar. Bugun ölçüm yapıldı biri 730 gram biri 460 gram aralarinda 3 hafta fark var 😔 birinin suyu azaliyor surekli o yuzden hastanede yatiyorum dua edin bana
Meresss Uneremine canımm benim allaha emanetler dualrım seninle inşallah sağ salim alırız kucağımıza sebebi neymiş canım bişi dedimi doktor
Uneremine Meresss lekelenmem oldu hastanede de kanimda enfeksiyon cikti kuzum 3 cm acilmam olmus. Serklaj yapildi ama onm da enfeksiyon kapti onu da aldilar 😔
Meresss Fatime07 antibiyotik kullndım ben ayda 2 tane ayrı bi fitil var pruluton iğne her hafta bitane progestan fitil doğuma kadar
Fatime07 Meresss progesteronu fitil olarak mı alıyorsun ben ağızdan alıyorum fitil enfeksiyon yapar mı diye korkuyorum
Meresss Uneremine ayy çok geçmiş olsun biraz zor geçmiş sizin dua edin bol bol çok güçlü kuzularımız sağlıkla alıcaz kucaklarımıza inşallah
Meresss Fatime07 ben ağızdan baş dönemesi bulantı yaşadım doktorda böle dedi sanırım fitil daha etkiliymiş canım bilmiyorum öle duydum
Fatime07 Meresss evet daha etkılı aslında ben kullanmaya korkuyorum dikişe zarar verir mi diye hep ağzından aldım ama vajianal yoldan ne kadar ileriye fitili koymam gerek geri akıyor denediğim zamanlar sen nasıl yapıyorsun
Beyza9398 Meresss amin cnm Allah razı olsun. Bebisler iyi 1′er kilo oldular ama bnm gebeliğim sıkıntıli geçiyor gebelik koleztasi oldum kaşınıyorum sabah akşam erken alınma riski var bebeklerinin onlara geçme riski yükseliyor diye
SuperMom3 Meresss 27 eylülde 1 yaşına girecek 😂kardeşi olsun beraber büyüsün dedim ikiz oldu şansıma şimdi üçü gibi büyürler 😂
Meresss SuperMom3 allah kolaylığını verir canım tek sağ salim vaktinde gelsinler eve geldiklerinde gerisi olur gider 🥰
Meresss Beyza9398 ayyy canım her an insan nolcağı belli değil işte bende geçen hafta tansiyon yüksekliği yaşadım zehirlenme oldu olcak diye ödüm koptu allahım beterinden korusun inşallah tedavi olursunda 3 5 hafta daha bebişler durur içerde canım geçmiş olsun
Beyza9398 Meresss aynn öyle cnm insan in aklı çıkıyor. İnşallah cnm dursun lar çok istiyorum birazdaha