Beyza9398 Meresss birinci sınıf olmasa zor olmucakta tam ilgi zaman i okula alışma süresinde bile yanında hiç olamadım 🥹 neyse hayırlısı ile dogsunlar şu kaşıntı bı geçsin başka birşey istemiyorum
Meresss Beyza9398 öyle canım oda görüyo ya senin yattığını hiç öle düşünüp etkileme kendini kaşıntı için napcakmışssın
sedahsrky Beyza9398 canım neren kaşınıyor? benimde her yerim kaşınıyor ayak altlarım yanıyor dermatologada gittim krem verdi ama yinede kaşınıyorum
Meresss Mine24 demekki oluyo ya kramp bendede başlıcak gibi ama bacaaklrımda daha çok et kırığı gibi bi ağrı var insan zaman geçtikçe her ağrının altında bişi ağrıyo yada benmi böle evhamlıyım bilemedim
Beyza9398 Meresss Ursactive diye bı ilaç a başladım dün bide alerji ilacı verdiler diğer ilaçların kesildi 1 hafta sonra tekrar kan vericem sonuçlara göre üniversitesi ye sevk verilcekmis
Mine24 Meresss kramp çok kötü birşey inan ki canım rabbim sağ salim alalım kucağımıza ama her gün bı yerler de sıkıntı oluyor sen kontrole gittin mi
Meresss Mine24 gittim geldim canım evhamlıymılım😂iyilermiş çok şükür pozitif olmamı istedi doktor böle yapa yapa erken doğum yapan çok hastam var dedi bende bundan sonra pozitif olucam inşallah ağrılar normalmiş o kadar olucak dedi 🤨
Mine24 Meresss aynen olacak tabi dikkat edelim yeter onkar bizim duygularımızı hissediyor canım 🥰yapma
Gorkim Meresss çok şüpheye düştüğünde fetal dopler var ondan alsana kalplerini dinlersin rahatlarsın bende almayı düşüyorum benimde haftaya perşembe kontrolüm var aklımda hep çocuklar nasıllar iyiler mi diye kalp atışlarını duysam belki rahatlarım
Meresss Mine24 aynen ötle canım daha pozitif bi süre geçirmeye başlıycam toparlnaıyorum yavaş yavaş 🥰
Beyza9398 Meresss karaciğer den gelen bı sıkıntıymis cnm erken başladı çok bebek lere geçme riski yüksekmiş ama kuzularim iyi şuan
Meresss Beyza9398 hep iyi olsunlar inşallah allahım evlatlarımızla sınamasın sağlıkla bitirelim bu süreci allahım acil şifalar versin
Beyza9398 sedahsrky bnmde heryerim kaşınıyor canm ayak altım avuç içi kadar çok fena. Karaciğer enzimleri baktırdım mi hic