_sanslianne_ Roromu76 34 deyim yürümek oturmak yatmak hersey zor geliyor yalancı sancilarda başladı bakalım ne zamana gün verecekler çok şükür çantam falan hersey hazır iyi ki erkenden yapmışım yoksa çok zorlanirdim 2 hafta ya da temizlik isimi tamamen halledeceğim inşallah🙂
bir_pasa_annesi Roromu76 pazartesi gitmiştim hepsine normal dedi bel ağrısı kasıkta kramp vs bakarım yarında böyle devam ederse pazartesi tekrar giderim
Bet-53 findiklibadem bence de öyle sağlık sorunum olmasa normal doğururdum kesinlikle ameliyat sonrası beni korkutuyor derime kesi atılacak olması vs dua felan bir şekilde halledicez artık😂
Serpilayaz Slmrvamm normal dogum cok guzel birsey korkulacak hic birsey yok ozellikle dogum sonrasi cok rahat edersin sen dogumu kolaylastirmak icin elinden geleni yap korkma hic
Serpilayaz 33 deyim hastane cantam hazir plesanta previa oldugum icin 37.hafta dogum planlandi heyecanla bekliyorum
Boncukoyunu1 Serpilayaz Benim bebeğimin plesantası da rahime yakın bir yerde ama doktorum 39.haftaya kadar bekleriz dedi sezeryan için
Kadriye11 35+5 im iki gün çok açık kahverengi akıntım oldu peçetede gördüm yaşayan var mı nişan olabilir mii
Merveilay Roromu76 35+4 artık cocuk aşağıda ama diş problemım yuzunden sezeryan olucam doltorum 38. Haftadan once almak istemiyor ama çokta asagı düşerse suyum veya kanamam olursa bu ıkı hafta ıcınde o zaman alırmış hastane çantam hazır
Ndnz 35 +5 deyim yoğun kanamam oldu bugün rahim ağzında polip vardı 10 gün önce de kanamam olmştu ama açıklım yoktu bugğn 1 cm açıklım çıktı , Kanamam devam ediyor böle bir durum yaşayan var mı nst de sancım da çıkmadı
Tugcecanan tombul0bebek ben 31 de hazırladım hastane çantasını arabanın bagajına koydum bile pusetle beraber. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor bebişlerin her şeyini önceden hazırlamak en iyisi, 33+4 teyim şimdi bile zor geliyor iş yapmak ilerde hiç yapamazmışım iyi ki yapmışım bütün işleri 😅 dolabı da yatağı da her şeyi hazır gün sayıyoruz sadece şu an (mama sandalyesine kadar her şeyini aldım 🫣)
Sevensevilen Roromu76 36+4ten selam 🖐️ yarın hastane çantası hazırlayacağım sonra bekleyişe geçeceğim ama henüz hazır hissetmiyorum 😅
Mrvkyr Roromu76 32+2 yim kıyafetlerini yıkayıp ütüledim yarında hastane çantasını hazırlayacam 34. Haftada da memlekete gideceğim inşallah doğum orda olacak 🥰
Roromu76 Mrvkyr Bende 33+4 herşey hazır ama şu valize yerleştirmek zor geliyo 😅 İnşallah bir avazda doğar bebişi sağlıkla kucağınıza alırsınız☺️