yagmurrrra Roromu76 benim hazırlıkların hepsi tamam 36 yım 1 haftaya doğurucam sanırım beklemedeyim😂🫠
Momy_eyyuptalha Roromu76 34 haftalıgim git gide zaman daralıyor bu hafta elbiseleri yıkadım ütüleyecem çantamizi hazliycagiz doktor 3 hafta sonra gel dedi çatı muayenesi yapacam şuan çok korkuyorum 😟
Minigim38 Hastane çantamız hazır erken dogum riskim var her an gelebilir diye beklemedeyim 🙂2 gündür bebeği baya aşağıda hissediyorum ağrıları saymazsak güzel gidiyor 34 haftalık olduk bugün 🥰
Baliminannesii Deletedmom_1003 canım bende 36 haftalığım doktorum 37 de çatı muayenesi yapıcam dedi sakın intertte okuduklarına falan aldanma öyle çok korkunc birsey değil diyerek konuştu falan biraz rahatlattı ama halatedirginlik var biraz sanırım kendini kasma canım olurken birde olduğunda yazarmısın nasıl oldu canım
1Pamuk Deletedmom_1003 benim kadar korkak bir insan yok kendini kasmamaya çalış hemen bitiyor ve gerçekten ağrılı sancılı bir şey değil 💞🙂
Roromu76 Momy_eyyuptalha Aynı haftalardayız tedirgin ve korkulu olmayın . Herşey istediğiniz gibi olcak güzel düşünün güzel olsun 💕
Naziminverasi Roromu76 33 teyim yavaş yavaş çantasını hazırlamaya başladım dönmüş bebeğim ne kadar zormuş böyle yürümek hareket etmek sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah
Dogukoo Naziminverasi dönmesi için bişeyler yaptın mı bebeğinin benimde suan sağ göğsümün altında kafası doktor 33 e kadar döner dedi bugun 33 oldum henüz dönmedi bol bol yürüsem yada hep yatsam
NM_mom 32deyim artık kontrollerimiz hafta da 1e düştü, 34. Hafta da temizlik, eşya yıkama ütüleme, hastane çantası hazırlamaya başlarım artık 🫠
bir_pasa_annesi Roromu76 bugün tam 33 hafta olduk ve sabahtan beri bel ağrım var kasıklarıma kramp giriyor
Roromu76 bir_pasa_annesi Geçen hafta benimde öyle oldu . Tedbir amaçlı bi doktora görünseniz iyi olur belki
bir_pasa_annesi Roromu76 pazartesi gitmiştim hepsine normal dedi bel ağrısı kasıkta kramp vs bakarım yarında böyle devam ederse pazartesi tekrar giderim
Yasmin61 Roromu76 34 dolmak üzere. Hala çantasını hazırlamadım. Evde durdugum yokki. Sizde de oluyor mu geceleri karnım çok kasılıp geriliyor. Bazen patlayacak gibi hissediyorum. Ama doktora gittiğimde hiç bir sıkıntı yok. Yalancı kasılmalar diyor bundan sonra olur