Gulsahrecep 3-4 gündür migde bulantılarım var ne yapmam gerekiyor gece uykularım kaçıyor iştahım kalmadı hiç bişey yiyemiyorum nolur taktik verin kızlar sizler neler yaptınız tuzlu şeyler çok tüketiyorum ama hala aynı
bfa41 Gulsahrecep doktoruna söylediğinde zararı olmayan bir ilaç yazıyor canım. İsmi prilam dr Tabi zarar konusu gerçek mi bilemem ama ben de kullanıyorum
Sedoa_ Gulsahrecep ben 1 ay sadece tam tahıl ekmeğine yağsız kaşarlı tost yiyebildim sabah ve akşamları çok bulandı. Öğlen daha normaldi baharatsız şeyler yiyebildim. Doktor prilam dr yazdı o da çok uyku yaptı yemek yerken uyuyakaldım bi kere😀😀 Haftadan sonra geçti sabır
MSultann Gulsahrecep ben ilk 3 ay bebegin agzimdan çıkacağını bile düşündüm canım çok şiddetliydi. Tek beslenebildigim meyveydi meyve rahatlatıyor beni 30. haftadayım arada bir yine yokluyor meyve yiyorum hemen.
Gulsahrecep bfa41 hap kullanmak gebelikte sakıncalı olmaz mı tabi doktora sormak gerekir ama arkadaşım kullanmış bir faydasını görmemiş tabi her insan farklı ama 😞 2 haftaya randevum var doktorumla konuşacağım bu konuyu insanı uyutmuyor BİLe 😞😒