minnnie kubraktoptas Bağdat Caddesinde Mehmet Uludogan. Bir de Çamlıca Medipol’u ararsanız kadın bir perinatalog vardı, ondan da memnun gidenler.
SeherMercimek kubraktoptas pendikte halil mesut var orda yaptırdım 40 dk falan sürdü baya ilgilendiler Mayısta 650 vermiştim şimdi zamlanmış diye duydum arkdaşlardan 900 küsür galiba tam bilmiyorum yinede. Öneririm. 👍🏻
isimsiz34 Merhaba Kadıköy’de Prof dr Murat muhçu kendi muayenesi var, Bağdat caddesinde doç dr Zeki Şahin aynı şekilde kendi muayenesi var. İkisi de harika doktorlar muayene ücretleri aynı bu ay bin lira verdik. Allah kolaylık versin🙏🏻
kubraktoptas Anneperi randevu almak için önce kadın doguma mı gitmem laZım yoksa direkt bu bölüme alabiliyo muyum acaba?
kubraktoptas seymataner7 randevu almak için önce kadın doguma mı gitmem laZım yoksa direkt bu bölüme alabiliyo muyum acaba?
seymataner7 kubraktoptas önce kadın doğuma Alman lazım riskli bi durum varsa onlar perinatolojiye kaydını açıyorlar öyle randevu alabiliyorsun
Gzmslmz kubraktoptas ben kurban bayramindan onceki hafta detayli ultrason u 800 tl ye yaptirdim ama galiba onada zam gelmiş 😑
Rabia_zeynep61 kubraktoptas ben detaylı ultrason için hisar çamlıcaya gittim 10 gün oldu 850 liraydı ücreti
Anneperi seymataner7 Gebe izleme gitmeniz gerek periontoloji açıksa dr gidin dediyse alabilirsiniz randevu 2 li testte dr birkac kişiyi gönderdi gelişimsel sanırım
kubraktoptas Rabia_zeynep61 aslında başka bir doktorda detaylıya girdim ancak sıkıntılar vardı bir de perinatologa gitmek istiyorum
Syd53 Zeynep kamil doktoru Erbil çakmak var Ümraniye de klinikte bakıyor 600 TL bende cumartesi günü gideceğim doktorum önerdi burda da baya kişi vardı öneren