Meliateach Normalde sabah ac karnına denmiş ama sizler nasil kullaniyorsunuz bi zarari yoktur dimi sabah ac karnına icmemin ?
Camburnu61- Meliateach içmeyin bence onu çok yan etkisi var ben istifra ediyordum onu en güzel Demir hapı sidefer. Ayrıca kullananlar bilir gyno ferro büyük abdesti kapkara yapar . Karın ağrısı yapar . Ben sidefer alınca rahatladım ya
Bebek_5467 Meliateach bende aç karnına içince istifra ediyoduyodum hatta sonra kahvaltı falan yapamıyodum doktora sordum yok karninina da icebilirsin demişti isterseniz sizde bı sorun doktorunuza
Anneperi asslii Bu ilac bana da aynı etkiyi yaptı oriferon isal yapmıyor dr birçok ilacı deneyerek hamilelik öncesi vermişti hamileler için en az yan etkisi olan diye dr sorun
Aleynas Ben kullanıyorum. Aç karnı diyorlar ama ben unutup kahvaltıya hemen başlamadan önce yutuyorum hiç bi sorun yaşamadım kendi adıma. 16 haftalık hamileyim kullanmaya da devam ediyorum 😇🌺
FredericChopin Aleynas Sorun yaşamazsınız ama etkisini azaltıyor diye biliyorum. Özellikle süt ve süt ürünleri tüketince.
Adacan Camburnu61- bende de çok yan etki yaptı bende vinalac kullanıyor özel ama doktor yazmıyor vitaminde demir de var içinde oburunde çıkarmaktan bı hal olmustum
NilAda16 Meliateach bende kullanıyorum 12.haftadan beri. Hatta şuan günde 2 kere içiyorum. Doktorum tok karnına da içebilirsin dedi. Sabah akşam tok karna içiyorum. Arada ishal yapabiliyor ama oda çok normalmiş
Sinemm88 Ben kullanıyorum sagolsun sayesinde hic kabızlık sorunum olmadı 😂 Akşam yemekten 2 saat sonra magnezyum ile birlikte kullanıyorum
Bayancorek Meliateach Aç tok farketmiyor dedi doktorum da eczacı da ama ben aç karnına içmeyi tercih ediyorum. Daha verimli oluyor bence. Bir yan etkisiyle karşılaşmadım ; sadece idrarda renk değişikliği yapıyor evet ama yapsa ne olur yapmasa ne olur. 🙈🙈
Fatmaztrk Meliateach sabahları yemekten yarım saat önce aç karnına içiyorum herhangi bir sorun yaşamadım
Oslemasel Meliateach 7aydır kullanıyorum kahvaltıdan sonra içiyorum. Ne kabızlık ne ishal yaptı. Gayet memnunun
yigitinannesiiiii Meliateach aç karnına içilmesi gerek canım mümkün olduğunca bişey yemeye başlamadan 1-2 saat önce iç kahvaltıdan önce içersen illaki çay vs içiyorsun demir emilimini azaltıyor o yüzden 1-2 saat önce almaya özen göster kuzum
adennlilith1 Meliateach ben gece yatarken içiyorum çünkü gün içerisinde içilen çay gibi şeyler etkisini azaltıyormuş bu yüzden doktorumda gece içmemin daha iyi olabileceğini söyledi
Merve0092 Meliateach kahvaltıdan yarım saat önce veya geve tuvalet için veya su içmek için kalkınca kullanıyordum
Minigim38 Meliateach aç içsem kabız yapıyor Tok içersem isal yapıyor Nasıl içmem gerek bilmiyorum 😅😅😅
Kleopatra- Meliateach Son haftamdayım hala devam ediyorum. Büyük abdesti falan simsiyah yapıyor evet ama olacak o kadar :) Ben herhangi bir yan etkisiyle karşılaşmadım.