Aysee55 Merhabalar adetim 3 gün geçikti dün test yaptım pozitif çıktı sabah ilk idrarla test yapmama rağmen. Bu sabah ilk idrarimla test yaptım ikinci çizgi dünkine göre bir tık silik gibi geldi. Sizce neden olmuş olabilir
irem-1999-54 Aysee55 canım bu olabilir sonucta cikmis siliklik testle alkalıdır hayırlı olsun hamilesin
Aysee55 irem-1999-54 İnşallah öyledir çünkü bir kaç ay önce kimyasal gebelik yaşadim tekrardan aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum çok teşekkür ederim ☺️
Aysee55 Kivircikkuala Adet gününe daha var. İkinci çizgi silik gibi duruyo. Benimde daha öncesinde böyle olmuştu. Ama adetin gectikten sonra test yaparsan daha iyi olur. Benimki 3 gün geçmesine rağmen ikinci çizgi silik duruyo
Sinemberkehan Aysee55 Bence hamilesin canım. Bende çatlatma iynesi oldum bu gün 14- cü günüm. Şimdi bu saatlerde yapsam test doğru çıkarmı acaba
Aysee55 Kivircikkuala Var gibi görünüyor eğer kan verme ihtimaliniz varsa gidip kan verin içiniz rahat olur ☺️
Kivircikkuala Aysee55 Kuzum ben yaptım göremedim 4-12 çalışıyorum gitmeden yaptım 2-3 dk göremedim çöpe attırıp geçtim . Sonra gece geldim eve teste bakmak istedim ve baktım böyleydi 🥲