DilarAsel İyi akşamlar. Bugün 1 dakika da aniden iç çamaşırım ıslandı hatta pijamam falan da ıslandı ama anlayamadım idrar mı yoksa su falan mı 3 kere aniden geldiğini hissettim sizce nedir? Ağrım sancım VS birşeyi yok ama
Elcnerdgn DilarAsel su gibi bir ıslaklık mı ? İdrarını kacırsan kokusu olur koku var mı dikkat ettin mi
fatma2344 DilarAsel ic camasirini siktiginda damliyorsa sudur. Damlamiosa akinti. Zaten akinti esofmana kadar tasmaz
Melikeznar DilarAsel kaç haftalıksınız bende de aynısı oluyor bacak arama kdr akıntı geliyo çamaşırım çok ıslanıyo son haftalarda böyle olması normal diyolar
Tosbik DilarAsel benimde öyle suyum geliyor hep çamaşirim islak. Doktorum olabilir dedi sikıntı değil dedi. Bnde suan 31+4oldum zaten
Elcnerdgn DilarAsel ya valla canım anlatmana göre açıkcası su sızması gibi tarif ediyorsun bence doktoruna bu endiseni söyle bir an önce turnusol pedler var eczaneden ondan alıp bunu anlayabilirsinz bence akıntı diyip gecmeyin benim basıma geldi cünkü
Tosbik DilarAsel 20. Haftamdan buyana hep oluyor bnde.. bacaklarindan akarcasina gelmediği sürece sıkınti yok dedi doktor bna
Ginkgo Benimde oluyor ıslaklık çamaşırımda bi anda sanki çişimi yapiyormusum gbi oluyor. Bisi geliyor sanıyorum lavaboya gidiyorum bakiyorum islaklik
Ginkgo DilarAsel Yoo hic sormadim. Ama doktor her gttigimde kontrollerde bilgi veriyor her sey yolunda suyu iyi rahim agzi kapali vs diye. Ben de evham yapmıyorum sonuçta hamilelikte salgilar artiyor. Bi sorun olsa zaten soyler diyorum.