A_e_dmr Merhabalar 13 haftalik hamileyim belim cok agriyor ve sol bacagima vuruyor agrisi hamilelikte bel agrisi ceken varmi 🙄😔
Hatunnn A_e_dmr canm fitik olabilir bi doktoruna soyle bendede var fizik tedaviye gorunmemi istedi gittim dr dediki kalcana ve bacagina vurana kadr onemli degil bi danis doktoruna ihmal etme
Meltem34 A_e_dmr bende fıtık var şuan 34 haftalığım ara ara sol bacağım kasiyor adım atamıyorum ama çözümde Yok
TugbaveBebisi A_e_dmr Bende tam 12.haftamı doldurdum bugün..Aynı belirtileri bugün yaşadım belim tutulmuş gibi yürüyorum.Belimdeki ağrı sol bacağıma vuruyor,doktor rahmin büyümesinden dolayı vücudun ağırlık merkezi değiştiğinden normal karşıladı
A_e_dmr Hatunnn ilk hamileligimde boyle birsey yasamadim iki gundur siddetli agriyo tutulacalak diye cok korkuyorum😔
Songulkip95 Bendede bel agrisi var adım atamiyorum 35 haftalık hamileyim doktora gittim beyin ve sinir cerrahina ama hamilesin birşey yapamayız bol dinlen dedi
A_e_dmr TugbaveBebisi bende bugun 12 haftami doldurdum canim ayniyiz🙈 iki gundur cok agiriyor bzen kuyruk sokumuma kadar vuruyor pazartesi doktora gidicem insallah baska birsey yoktur