seda2209 Sehrbnon122 geçmiş olsun canım benim inşallah sagsalim iki yavrunu da alır çıkarsın hastaneden 🤲🏻
Sehrbnon122 caniminikizleri 1300 gram dogdu her biri canım senin kaçardı kiloları küvezde kaldılar mı
caniminikizleri Sehrbnon122 rabbim tez vakitte kavuşmanizi nasip etsin 33+2 de 2590 biri 2 kiloda diğeri doğdu canım sadece solunum sıkıntıları olduğu için bir hafta kuvezde kaldık
Sehrbnon122 Anne9283 canım geçmeyen bi bel ağrısı ydı bu kasıklarıma vuruyordu altta batma zonklama gibiydi yatamıyordum kalkmıyordum resmen
Sehrbnon122 Yesim_H ilk 3 ay kullandım canım sezeryan o kadar korkulacak bisey degil kuzum simdi sana hiç ağrı hissetmeyeceksin desem yalan söylemiş olurum elbette canın acıyor ama yürüdüğün de geçiyor merak etme kafana takma düşünme
Sehrbnon122 Seyma0323 bizim bebişler ile aynı sayılır kuzum insallah bizimkiler de hemen toparlanırlqr cok korkuyorum
buseherek01 Sehrbnon122 ayy hayırlı uğurlu olsun en kısa zamanda alırsın inşallah bebeklerini kucağına dualarımız seninle 🙏🏼
Sehrbnon122 Meresss ameliyat oldugum için gidemedim eşim gördü sadece bende insallah pazartesi görürüm
Meresss Sehrbnon122 annemin kuzenide bu şekilde doğum yaptı 10 15 gün sonra bebişler eve geldi bile canım şimdi 1.5 yaşında bıdır bıdır koşuyolart
Ayseaysa Sehrbnon122 benim bebeğim iki kilo doğdu ama solunum sıkıntısı çok fazla dediler entübe durumda şu an ,😔
Bebekdelisi Sehrbnon122 canım ben sımdı gordum hayırlı salıhlı evlat olsunlar inşallah ömürlerı bahtları açık olsun korkma kuvez bebeklerı daha güçlü ben 20 günde eve getirdim ooo büyüdü kocaman oldu bunlarda olur üzülme
Dilekdilek33 Sehrbnon122 ayy çok geçmiş olsun canm gözün aydın Allah büyüktür haftası erken ama çok erken değil haftası iyi çok şükür
Mavidunyamm Sehrbnon122 bende orada doğum yapmayı düşünüyorum. Sezaryenin nasıl geçti? İlgileri nasıl ?
Sehrbnon122 Mavidunyamm gayet güzeller 3 doktor vardı başımda suan da hemşireler sürekli gelip gidiyorlar ağrım varmı kontrol ediyorlar kuzum
Mavidunyamm Sehrbnon122 Çok iyi o zaman. İnşallah benim şansıma da iyi insanlar düşer 🤲 Allah tez zamanda kavuştursun seni miniklere 🥰
Senem_11 Sehrbnon122 pekı nasıl gectı rahat oldu mu bende sezeryan dusunuyorum ama Bı yandan tam uyumak istemiyorum bebegımı gormek ıstıyorum insallah canımm