Portakalcicegi Sehrbnon122 ayy buna da çok sukurr yaaa o zaman hemencik kilo alır toparlarlar merak etme sen yakındır bebislerine kavuşman
Asyabuse Sehrbnon122 canım nasılsınız iyi misiniz sen toparlayabildin mi biraz bebişler beslenmeye başlamış çok sevindim Allah tez vakitte kavuştursun inşallah
Sehrbnon122 Asyabuse küvezdeler canım dua edin bana bebeklerime lütfen bugun görmeye gittim beslenmesi başlamış dedi sadece başka bisey demediler
Der_0 Sehrbnon122 Maşallah buna da şükür 🙏🏻 Kuvvetli ol Allah’ın izniyle birşeycik olmaz sağ Salim eve beraber dönersiniz inşallah 🥰
Bebekdelisi Sehrbnon122 canım ben sımdı gordum hayırlı salıhlı evlat olsunlar inşallah ömürlerı bahtları açık olsun korkma kuvez bebeklerı daha güçlü ben 20 günde eve getirdim ooo büyüdü kocaman oldu bunlarda olur üzülme
Busraaaaaaaaaaa12 Sehrbnon122 Ay canım geçmiş olsun tez vakitte kucağına al hemen iyi olacaklar allahin izni ile bol bol dualar edelim Kesinlke elektrikli süt pompa ile sağım yap kuzum
Bebekdelisi Sehrbnon122 1500 dogmustu canım sorunsuz cıktı küvezden sadece yanına kımseyı almadık evde enfeksiyon kapmasın diye
Bebekdelisi Sehrbnon122 tabıkı 250 gr düştğ entübe oldu makineler baglı yaşadı sende entübe varmı bebeklerde
taninmayananne Sehrbnon122 ayy seni hatirliyorum üzülme, insallah sagsalim kavuşursun. Ciğer gelistirici vurulma şansın oldu mu? 30 hafta küçük bi hafta degil sag saglim kucagina al insallaj
taninmayananne Sehrbnon122 oh iyi bari, en azindan hic almamaktan iyidir. Simdi nasilsiniz sen nasilsin bebrkler nasil?