Eylulmom_ Sehrbnon122 canım hayırlı olsun öncelikle rabbim size bağışlasın neden erken doğum yaptın bu kadar çok mu stres yaptın hep korkuyordun kuzum ya kaç zamandır aklımdasın
Sehrbnon122 Eylulmom_ baya ağrı oluyordu canım ağırda oldu baskı yapıyorlardı cok hareketlilerdi sürekli açılmam oluyordu her vurdukların da ondan canm
Azra41 Sehrbnon122 Hayırlı olsun kuzum 🥰 sen nasılsın ? Bebekler kaç gün kuvezde kalır bisey dediler mi ? Kaç kilo doğdular bide 🙄 benimde riskim var bende çok korkuyorum bende 30+2 yım
Sehrbnon122 Azra41 1300 gram 1350 gram iste her biri kaç gün kalacaklarını söylemediler daha ben de iyim toparlanmaya basladım bebekler de insallah yarın görebilirim daha bisey demediler
Tazeannecik21 Sehrbnon122 öncelikle geçmiş olsun, tez zamanda evlatlarina kavuşursun inşallah. Yanlis hatırlamıyorsam Diyarbakırda miydiniz. Eğer öyleyse Hangi hastanedesiniz şuan.
Sehrbnon122 Tazeannecik21 urfadayım kuzum Diyarbakır da tedavi olmuştum urfa eyyübiye egitşm arastırma hastanesin deyim
Mavidunyamm Sehrbnon122 Çok iyi o zaman. İnşallah benim şansıma da iyi insanlar düşer 🤲 Allah tez zamanda kavuştursun seni miniklere 🥰
Sehrbnon122 Mavidunyamm merak etme kuzum burda baya ilgili hemşireler doktorlar var özellikle doktorlar gayet iyi
Baymehal Sehrbnon122 ayyy hayırlı olsun ❤️ inşaallah kucağına almayı nasip eder rabbim sağlıkla büyüsünler 🥲🤲🏻
Senem_11 Sehrbnon122 bılmıyorum kuzum kafam o konuda cok karısık hem bebegı gormek ıstıyorum ama hemde o an panik olurum diye korkuyorum bınsorun olcak mı nıye hemen dogmadı gıbı dusunceler olur bende diye korkuyorum o an
cansualisa Sehrbnon122 çok geçmiş olsun kuzum sağlıkla kavuş hiç korkma 1 ay gibi süreçte oluyor yanında Allah’ın izniyle arkadaşım 3 üz dünyaya getirdi o kilo civarlardaydı suan 8 aylıklar bir görsen torpikler bol bol dua et inş
Sehrbnon122 Mavidunyamm evet küvezdeler bişey demediler gözetim altındalar iyiler dedi süt falan istediler o kadar