Sultannozen Bayanlar pazartesi saat 13:00 sezeryanla 37haftalık doğuma giriyorum lütfen bana dua edin bebeğin yaşamaz diyorlar Allah’tan ümidimi kesmedim ona tevekkül ediyorum Ama uyku diye birşey kalması bana lütfen tek çarem dua
Ecemasel-53 Sultannozen rabbim sizinle olsun sağlıkla sıhhatle yavrunu kucagına al inşAllah 🤲🙏 bol bol yasin meryem suresi inşirah oku dinle sabır ve tevekkül et 🙏
Seyma-Aslan00 Sultannozen Allah yardımcın olsun canım benim. İnşAllah yanılıyorlardır. Dualarım seninle❤️
2baby1moms Ecemasel-53 Merveilay Oznur663 hemsiree Seyma-Aslan00 ardenmoms ÖnCeki postlarını yorumlarını okudum bebeğinde hastalık var diyomuş doktorlar el ve ayakları ile ilgili bu yüzden yaşamaz diyorlarmış dualarımızı eksik etmeyelim Sultannozen Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir bebeğin olur Rabbim sana acısını göstermesin inşallah 🌺
ardenmoms Sultannozen neden yaşamazmış ? Bi sağlık sıkıntısı yoksa neden yaşamasın kim diyor bunu 35 de doğum yapan var hiç bi sıkıntısı yok sağlıklı bebekleri + daha erkende doğum yapanları biliyorum haftanız gayet iyi üzmeyin kendinizi inşallah yavrunuzu alıp sağ selamet çıkarsınız hastaneden
Sultannozen girl_boy_annesi okuyacam tabiki Allah hepinizden razı olsun 🌺QUEEN088 2baby1moms Mamaaa ardenmoms bebeğime trizomi 18 diyordular aldırmadım en son gittiğim Dr trizomi değil en kötü ihtimal kromozom bozukluğu kas hastası olabilir dedi herkes farklı şeyler söyledi bebeğim elini hiçbir zaman açmadı ayaklarınada çarpık dediler
Mamaaa Sultannozen Rabbim şifa versin inşallah ultrason yanıltmasıdır şımarık sizi korkutuyodur bütğn bu stres üzüntüler boşadır inşallah ❤️
girl_boy_annesi Sultannozen bu duayı 1153 kere okumanız gerekiyor Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp evinize gitmeyi nasip etsin
Fundaaaaa Sultannozen Allah çok büyük canım sağ Salim sağlıklı bir şekilde çıksın annesinin karnından inşallah 😇