Sabah saat 8 buçuk gibi hastaneye geldik yatış işlemlerini hallettikk beklemeye başladık saat 11 buçuk gibi hazırlanmamı istediler ve herşey o an başladı korku heyecan bütün duygularım birbirine karıştı ağladım biraz elim ayağım buz kesti neyse aldılar beni ameliyathanenin önüne 5 dakika bekledim sonrasında ameliyat masasına alındım daha bi garip oldum ama öyle abartıldığı kadar soğuk değil yani ürkütmüyor sonra 3 tane damar yolu açma işlemi denendi 2 si başarısız canım yandı yalan söylemiyim ama yinede kimseye bişey demedim ondan sonra spinali atmak için anestezi uzmanı geldi herşeyi anlatarak yapıyorlar bu arada korkulacak bişey yok gayet normal bi şekilde sonrasında ayak ucumdan belime doğru bi sıcaklık hissettim ve uyuştum kollarımı falan bağladılar ettiler sondamı taktılar hiç hissetmedim sadece dokunmalarını hissettim acı yoktu ve doktorum geldi merabalaştık ameliyathanedeki her doktor o kadar ilgili ve güler yüzlüydü ki hepsi moral verdiler elimi tuttular konuştular çok memnun kaldım hepsinden sonra ameliyata başlandı bi yandan şarkı söyleyip sohbet ediyorlar bi yandan damar yolumu bulamayan arkadaş beni kontrol ediyor ne hissettiğimi soruyor ona göre ilaç takviyesi yapıyor bi ara nefes alamadım göğsüm sıkıştı sonra bi nabzım düştü falan ondan sonra da göğsümden aşağı bastırdılar bebeğimi çıkarmak için o biraz beni zorladı yalan değil o esnada yine sakinleştirmeye de çalıştılar ve bebeğim karşımda gözlerini açmış bana bakıyor ağlaştım biraz o anda çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin şuan yanımda herşeyimiz güzel ilerliyor çok şükür yürüdüm gazım çıktı çok şükür bol bol neskafe içtim iyi geldi çok fazla bir ağrım sızım yok rabbim herkesin yardımcısı olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah benim doğum hikayemde böyleydi biraz karışık yazdım ama umarım anlatabilmişimdir 😇