SmyyeeA Yaptım ama kendiliğinden bacağımı kaldırıp atamadım bacağımı tutup kaldırdım koydum 😂 sayılmasın bence 39.haftadayız gelsin artık
minnosanneyim Newmom93 eee ben denedim şimdi atamıyorum iki ayağımı da diğer ayağımın üstüne sonuç ne ?😂 39+1 haftalığım
Naz_1648 minnosanneyim ben zaten benimle aynı olanları takip ediyorum yorumlarda görmediğime diyorum acaba doğurdu mu 😂😂😂🥰
minnosanneyim Naz_1648 yok doğuramadım hala gelen giden yok doğurmak istiyorum ama 😂 bir an önce sağ sağlim gelsin istiyorum ama gelmiyor 🥺
Naz_1648 minnosanneyim bende öyle istiyorum ama gelmiyor Allah hepimize çok kolay bir doğum nasip etsin inşallah 🙏 aminnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻💐💐
Zuleyhaoksz Benimde 11 günüm kalmış gözüküyor ayağımı değil atmak yerden bile kaldıramıyorum neredeyse 🤣
berceste5155 Newmom93 bana da kayınvalidem aynısını dedi akşam tarif ettiğiniz gibi bacak bacak üstüne attım sabahına doğum yaptım😂
Esra255 Newmom93 Ay denedim ama yapamıyorum ayağımı kaldırmaya çalışırken titriyor koyamıyorum 😂 38+6 olduk bugün hadi inşallah 1 haftaya kalmadan doğururum 😂
Minigim38 Hafiften ayağımızı yukarı mı kaldırmamız gerekiyor eğer öyleyse ben yapamadım 🥺34 haftalığım 2 gündür içimde sanki her an doğuracak gibi his var
Rumeysaa46 Newmom93 ayy bende denedim ayağım yerinden oynamadi bile uygulamaya göre son 9 inşallah hemen gelir doğurmak istiyorum artik
O1gencanne fs2015 kız denim dedım yere oturdum ayaklarımı düz uzatamıom zorladım uzattm.yok kalkmıo havaya bıle kalkmıo🤣🤣🤣🤣 ben sanırım bırazdan doğurcam 🤰😂