Newmom93 Bugün bi tanıdığım dedi ki yere otur sırtını dimdik duvara yasla bacaklarını uzat sonra bi ayağının topuğunu diğer ayağının üzerine koymaya çalış. Eğer koyabilirsen doğuma daha var, koyamazsan 1 haftadan az kaldı demekmiş🙈 hiç duyan deneyen oldu mu
hunilimom Newmom93 evet bizde de yapılıyor ama bizde ki bebek kanala girmiş mi diye eğer atmazsan bebek iyice aşağıya yerleşmiş demek
Bilgekpn Newmom93 evet bunu eşimin teyzesi kadın doğum hemşiresi yaptırmıştı bana 😃 erken doğum riskim var heran doğuracak gibiyim demiştim öyle yaptırmıştı bende ayağımı atmıştım senin daha 1 haftadan fazlan var demişti
4peynirlipizza Newmom93 sabahın 6 bucugunda beni yere oturttunuz valla bravo 😂 biri amuda kalkabiliyosan dogum yakindir dese onu da yapicam yeter ki biliyim artik valla bilinmezlik ne zormuş. 38. Haftama girdim ve cok rahat 2 ayagimi da atabildim.
yagmurrrra Newmom93 ay okuyunca ne saçma basit hareket dedim ama ayağımı kaldıramadım bile😂 ciddende bebek kanalda doktorumda 1 haftaya doğurursun demişti 🫣 36+0
Newmom93 Deletedmom_110 yani bilimsel değil tabi biraz koca karı işi dedikleri bişey ama denedim genede😆
Sinemkarq Newmom93 normalde sezeryan günü aldım 12 gün var ama doktor ondan önce normal gelirse normal olcak söz ver dedi off biran önce gelsin de nasıl geliyorsa gelsin 😀
Newmom93 Sinemkarq benimde sezeryana 10 gün var. Ameliyatlıyım o yüzden normal ihtimalim yok acaba 10 günden önce gelir mi korkusu var 🤭🤭 hakkımızda hayırlısı
Newmom93 Bilgekpn ayy ben çok zor attım🫣🫣 attımda indiremedim ayağı sonra yerden de kalkamadım eşime seslendim dedim gel hele ayağımı indirelim şoka girdi beni öyle görünce spor mu yapıyon diyo hee dedim spor gel şu ayağımı indir beni yerden kaldır 😆😆
Bilgekpn Newmom93 😅😃 bende şimdi denedim gayette atabiliyorum ikisini de geri de düzeltebiliyorum senin fazla kalmamış şöyle bi 8-10 gibi en fazla da benim daha rahat 2 haftam var anladım 😃😃
Ledeyna21 Newmom93 🤣🤣 çok güldüm buna sağlıkla doğurun inşallah sizde bizde hepimizde Allah kimseyi o dar kapıda bırakmasın 🤲
Naz_1648 Ben atamadım kız ayağımı oynatamadım bile 😂😂😂 inşallah doğururum uygulamaya göre tam 6 günüm var 😂😂
-MinikveAnnesi- 4peynirlipizza ya Allah iyiliğini versin sabah sabah güldürdün 😂😂 sende kendimi gördüm sürekli dogurcam sanıp sancı çekip sonra yine doguramadım bu da gol degil diyorum bu yalancı sancılar bezdirdi kaç gündür 🤦🏻♀️😂
Newmom93 4peynirlipizza uyku tutmadı gene. Biraz ortalığı karıştırdım hakkınızı helal edin 😂 senin daha var demek ki yat uyu bacım😂
Brck0303 4peynirlipizza günaydın vallahi hiç gülecek halde değilim bebeğim hareket olduğu için gece uyandım yorumuna sesli güldüm eşim sesime uyandı beni güldürdün Rabbim de seni güldürsün sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤗🌹
4peynirlipizza -MinikveAnnesi- haha valla ben de gece ayağa kalkmaya korkar oldum her seferinde 1 2 saniye bekliyorum su mu gelecek diye. Sancının ne yalancisi ne gercegi yok ben de su, nişan bisey bekliyorum 😂
Newmom93 yagmurrrra bende aynısını dediydim popomu yere koyarken😆 zar zor koydum ayağımı bide geri indiremedim öyle kaldı kaskatı
yagmurrrra Newmom93 kız ben kaldıramadım bile ciddende bebek tam kafası genitalde aşırı aşağı inmiş dedi doktor 2 gün önce doğruymuş demekki hareket🫣🫣