Tgvhujn Kızlar ankarada özel hastane doğum paketi fiyatları ne bilginiz var mı birde özelde kime sorsam sezeryan doğum yapıyor genelleme olarak böyle mi özel de sezeryana mahkum muyuz değerli bilgilerinizi dinlemek isterim
meleklerin_annesii Tgvhujn 8500 özel Natomed hastanesi , istediğiniz doğum şeklini yapabiliyorsunuz , öncelik normal doğum olarak yaklaşıyorlar , özellikle benim doktorum normal doğum yapayım diye 2 saat falan yalvarmıştı
KayraVeAnnesi_06 Tgvhujn Özel Ortadoğu hastanesine gidiyorum , 9.250₺ doğum paketi almıştım ama 5 ay önce şuan için güncel fiyatı bilmiyorum. Normal doğum istiyorum , sezeryan illaki diyen nir doktorlada karşılaşmadım
benbilmirem Lokman hekim hastanesine gidiyorum bende 8.500₺ . Doğum şeklini kendiniz seçebiliyorsunuz ama bebeğin ve sizin durumunuza göre yönlendirebilirler tabikii.
benbilmirem Naz61 sincan lokman hekimden almıştım, temmuz ayında. Fiyatlar güncellenmiş mıdır bilmiyorum ama doktorumdan da cok memnunum gerçekten
KayraVeAnnesi_06 Nadideniz Evet canım doktorumdan gerçekten çok memnunum , Güler yüzlü , çok doğal birde herşeyi anlatıyor Yazdığımda aradığımda cevap alabiliyorum Günel hocada takipliyim 🙏🏻🌸
tugce-uyarr Özel Sincan koru hastanesi Dr:Kadriye Çiçekli o kadar merhametli anaç bir kadın doğum paketi 8.500 bende çok araştırdım ama şimdiki doktorumda karar kıldım dilerseniz bakabilirsiniz