gozde71 Pazar günü soguk almıstım o günden beri ishalim muz yedım patates yedım kesmedi enterogermina onerdı doktorum bugün basladım doktorum bırkac gün daha takıp edelım dedı aynı durumu yaşayan var mı
sunmomy gozde71 ben geçen hafta öyleydim ve kusmam da vardı yaklaşık bir hafta boyunca ishaldim berbat halde kramplar giriyodu mideme hiçbirşey geçirmiyo ama günde üc muz yiyodum haşlanmış patates yiyodum biraz olsun ise yarıyodu enterogermina bencr alıp kullan öneren cok kisi var bu durumda
Nsdpg İshal salgını var çok dikkat edin enfeksiyon ne yaparsan yap hamilelikle maalesef tekrarlıyor Bol su İshal için de Türk kahvesini kaşığa al az limon sık yut anında kesiyor ilaç kullanmaktansa dene derim
gozde71 Nsdpg ıkı kere denedim ama maalesef gecmıyor psıkolojim bozuldu resmen çoğu kişi erken doğum olabılır demıs çok korktum
gozde71 sunmomy bugün aldım basladım hemen kahve lımonda kesmedı çok şükür bulantım yok sancımda ılk ıkı gün oldu gectı ılk başta kabızlıktan cektım sımdı ıshalden
gozde71 26 haftalığım idrar ıcın çok cıkıyorum ama ishalım ılk ıkı gün çoktu sonrasında azaldı 4 kere fln cıkıyorum suan o da sancılı degıl ama ılk başta sancılıydı