Gunes63 Merhaba kızlar Haftadayım henüz hastaneye gitmemiştim pazartesi günü randevum var. 3 gündür koyu renkte lekelenmelerim oluyor acile gittim ultrasondan bakıldı doktor bir sorun görünmüyor dedi kese görünüyor mu diye sorduğumda evet ama kesenin dışında başka bişey daha görünüyor dedi ne gibi deyince bilmiyorum farklı bir kese de olabilir dendi ve en kısa zamanda doktora gitmem gerektiği söylendi. Ayrıca 6 haftalık olmama rağmen karnım 3.5 4 aylık gibi 🙄 sizce normal mi bu durumu yaşayan var mı
Hlmektly Gunes63 Bende 5+6yım canım ama aynen dedigin gibi karnım aşırı şiş açken dahi karnim var 2.gebeliğim 1.sinde böyle degildi 20.haftadan sonra karnım çıkmıştı
Gunes63 Hlmektly sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım Bende anlam veremedim doktor ikinci kese olabilir dedi acaba ikiz mi diye düşünmeye başladım
Nursemother Gunes63 bence ikiz olabilir belki 2. Kese sonradan yani geç dollenme sonucu anca anca oluşmuştur
pkos_dunyam Küçük bi kanama alanı da olabilir bazen anlamıyorlar lekelenmenizde ondan kaynaklı olabilir