Kivircikkuala Papiiii Ovulasyon testi silikleştiydi 7 gün kala yine kendini göstermeye başlamıştı bi arkadaşım bir ay önce böyle öğrendi hatta onunla alakalı da konu açmıştım inşallah gebeyimdir
Papiiii Kivircikkuala ya genelde gebelik varsa ovulasyon tesyi sonucu hep ayni cikar genelde gebelik tesyi yumurtlamadanmsonraki 14.cu gun yapila bilif
Sellmaseellma Kivircikkuala adet gününün geçmesini bekle öyle yap bence testi sağlama al 1 hafta sonra yap derim biliyorum heyecanlısın bende öyleydim ama biraz bekleyip yapsan daha netleşir adetin geçtiği için çizgi daha netleşir
lunam Kivircikkuala canım bu kuruma çizgisi gibi görünüyor ama inşallah vardır. Bir daha yaptığında at kuzum bakalım yine. Duamdasın, inşallah parlak parlak göreceksin ikinci çizgiyi 🤩
Kivircikkuala lunam Kuzum ya kuruma olmasın 😭😭 Ben bir senedir deniyorum hep negatifse hiç çizgi olmadı görmedim yani
tubasd Kivircikkuala acile gidip kan verebilirsiniz daha net olur. hakkinizda en hayırlısı olsun inşaallah 🌷
lunam Kivircikkuala ne kadar sürede çıktı bu canım, kuruma gibi görünmüyor. Ayy hadi hayırlısı. Ama arkadaşlar haklı, erken gebelik testinde daha net görünür.
Kivircikkuala brcstc Kuzum İnşallah ya yumurtlamadan sonraki 8.gün yaptım testi. Bir gebenin günlüğünden almıştım attım ona negatif dedi 🥹🥲
2prensesannesiiii Kivircikkuala hım gebelik testini mi bana pozitif geliyor kısmet ya gecikirse kan ver kuzum 🙏🏻
Kivircikkuala 2prensesannesiiii Eşim evde kuzum ondan gidemem ama evde bi tane daha kaset var yarın sabah yapsam mı onu
Kivircikkuala 2prensesannesiiii Ay çok iyi yaaa🫣🥰🌸🌸🌸 Benimde böyleydi işte kızlar su dök demişti ya döktüm geçmedi inşallah gebeyimdir Allahım ❣️ İlk hali böyleydi ya sonra su döktüm işte