seda2209 2evlat Yagmursk Elifmstf Tugba450 HulyaOnur Kbr2 Gul_20_20 gbdl2023 Elif_ikra2 Rabia2305 Kbr5361 bir_pasa_annesi maşallah kizcelerrr sağlıkla gelsin minişlerrr 😍❤️
snmhsnn seda2209 her şey hazır mı :) yalancı sancı mide yanması mide hafif bulantılar nasıl bende hepsi mevcut 😀
seda2209 snmhsnn hepsi bende de mevcut bulantım zaten hiç geçmedi yiyemiyorum hiçbir şey ona rağmen deli gibi yanıyor midem skxkskc hastane çantasını daha hazirlamadim halim itten beter keyfim paşada yok dkckskc
snmhsnn seda2209 bu çok iyiydi 😀 ben hazırladım allahtan ondan kurtuldum ne zaman geleceği belli olmaz en çok enerjin olduğunda aksatma bence benim de bugün daha çok şiddetlendi mide yanmalarım ilk zamanlar bir şeyim yoktu son ay oldu olan 😧
seda2209 snmhsnn ay kız valla neye koşacağımı şaşırdım evimin işleri bı yanda bebenin kıyafetleri ayrı hastane çantası ayrı iki adımda taş kesilip tutulan belim ayrı 😂 şans eseri ayakta duruyorum pat diye dogursam bitek bebenin kiyafetleri hazır kskxks
TeoMom seda2209 O günleri görmek nasip olur mu heyecanla bekliyorum 😍 27+4 olduk biz de 30u bir görsem aşırı rahatlayacağım