Allahkahretmesin1 Hemen acil cevap bulmam lazım banka kartı dökümanını silmek mümkün mü yani birine para gönderdiğinizde veya size para geldiğinde onu dökümandan silebiliyor muyuz (mobil bankacılık)
Allahkahretmesin1 nur_ilk Tuba11 MinnieMouse Deletedmom_85 Hamaratpanda Tubatgn Ayy hepinize çok teşekkür ederim eşim bir bilgisayar parçası alacaktı 1900 TL civarı elimiz sıkışık bu aralar ben de izin vermedim az önce de baktım telefonla uğraşıyordu sipariş vermiş annesi bizde onun kartıyla aldım dedi ilk önce tamam dedim şimdi eşim uyurken annesinin mobil bankacılığına girdim (eşimin telefonunda kayıtlı) 800 TL Hepsiburada cüzdanına atmış acaba kendi kartından mı tamamladı kalanı da dedim kart hareketinde bir şey yoktu durduk yere adamla kavga edecektim 😂😂😂
Sellmaseellma Allahkahretmesin1 silemezsin ama ayarlardan veya müşteri hizmetlerini arayarak hareketleri gizleyebilirsin denizbank ta ben öyle yapıyorum mesela hareketleri gizle diyorum görünmüyor hiç bişey
minik_koala_ve_annesi Allahkahretmesin1 hayir silinmez ama ust kisimda ise alisveris yaptikca asagi iner
Allahkahretmesin1 Mahidedevran tamamladı bir şey olacağından değil yalan mı söylüyor acaba diye ayrıca istemedim parçayı almasını o yüzden diyorum