mor_menekse Kızlar doğumuma 2 ay kaldı Allah’ın izniyle. göğüs ucu kremi şart mı sizce siz kullaniyir musunuz? Lansinoh krem baktım ama çok pahalı.kullanmasak bişey olur mu yada daha uygun ne kullanılır tavsiyeler de bulur musunuz 🌸
Aslnrbl mor_menekse kizlar bu gece bebegim 47 gunluk iki gogsumde yarik hala emzirmek resmen cile haline geldi benim icin bebegim icin katlaniyorum lansinoh krem kullaniyorum gogus kalkani kullaniyorum kremi emsin havalansin diye ama her emişte yariklar tazeleniyor basina gelen dermanini bulan var mi
Melike mor_menekse Doğal kantaron yağı kullandım hep. Lansinoh maalesef bi işe yaramadı bende kantaron yağı 2 günde iyileştirdi bidahada yara olmadı
prematureannesi_ mor_menekse sarı kantaron tahin yağı mustela bunları temin edebilirsen olabilir ben mustela kullanıyorum bazen de sarı kantaron kullanıyorum
Aslnrbl mor_menekse evet kuzum başta yarildilar hala da iki gogsum yarik aglayarak emziriyodum acimdan su an acim hafiflesede yariklar kendine gelemedi
Ezgimmmmm mor_menekse kesinlikle önceden kullan bak ben kullanmadım çok agrım oldu önceden kullandığın zaman göğüs ucu yaraların olmuyo