birminikmucizem akşam postunu okumuştum yazmak istemedim cnki ben yaşadım aynı şeyleri 3 kez hemde 3 kürtaj 3 ude kalp durması uyuyup uyanıosun herşey btio ama acısı kalıyor içine atma sakin agla tutma ben snrasinda kendime gelio nasıp değilmiş rabbim demekki daha iyisini yaziyor bizim için diye peşini de bırakmadım tabi iğne kullanırken oldu 2 tanesi kan sulandiricilarla burda çoğu ilerlio benim gene duruyordu rahîm filmi çekildim doktor değiştim sorun rahmim fe çıktı darmış perde varmış yapışmış her yer kurtajlardan dolayı özelde olmustim bide ama işte ameliyat snrasi bi kaç ay snra hamile kaldım ve suan 20 lı haftalara geldim 3 hafta önce de rahîm.agzi kısaldı hemen operasyon oldum dikiş atıldı evde yatıyorum iş yapmak.yasak ve bir oğlumuz olucak Allah nasıp ederse hayal gibi geliyor korkularım.hale geçmiş değil yine aynı şeyler olur die ekrana dahi bakamiyorum ben doktor iyi dedikten snra biraz bakabiliyorum o kadar gcen günde detaylı ultrason vardı göstermedi kendini eşim bakıyordu ben gene korkudan bakamiyorum organları sıra ile bakıp norml dedi ama benim yürek hep ağızda kilo almamış mesela bu hafta az almış suyu da az gorunuo dedi takildim bu konuya dha fazla beslemeye başladım arttırdım kilo aldirck şeyleri suyuda arttirdim kurtajlarimi unuttum inanki en zoru büyük haftalarmış kaybedersem die yüreğim pir pir ne isim koyabiliyoruz ne bisey alabiliyoruz üstelik çevremiz de yasayan yok ben gbi ben burda okuyorum inşallah herşey güzel olucak yinede pes etmiyorum rabbimin bir bildiği vardır sende eğer doktoum araştırmaya gerek duymaz ise onu değiştir doçent ve proflar daha iyi anlio ben onlara gidiyorum🤲🏻 ve hale kan sulandirici kullaniyorum yine onlara devam