KumsAlyaa Meerve-um Bende çok araştırdım bu konuyu canım ihsan doruya karar verdim radyolog ama yorumları çok iyi bakalım neler olacak
Zcicek KumsAlyaa ben Atakan beye muayene oldum , kısa sürmesi dışında çok bir şikayetim olmadı aslında .fiyatta tabi biraz tuzlu ama olsun genelde böyle artık fiyatlar
KumsAlyaa Zcicek Onun hakkında fikrim yokta canım kısa sürüyormuş genelde fazla bilgilendirmiyormuş en iyi ihsan doru hakkındaki yorumlar genelde kadın doğumcularda ona yönlendiriyor renkli ultrasonda veriyormuş sanırım
duyguogretmen61 Zcicek Memnun kaldım. İlk başta asistanına tibbi terimlerle şu normal bu normal diye yazdırıyor. Sonrasında gayet iyi hiçbir anomali yok dedi. Kız olduğu kesinleşti. Ben memnun kaldım yani. Sorularıma cevap verdi. Sevecen bir dr.
duyguogretmen61 Erzurum’da Buhara Hastanesinin yönlendirdiği iki dr var. Metin Bey 700 lira Atakan Bey 350 lira. Metin Bey özel muayenehanesinde Atakan Bey Atatürk Üniversitesinde Başhekimlik binasında bakıyor. Bilgi arayanlar için burda dursun yazdıklarım.
uykusuzbirben Blgumyomay mrb doğumu şehir hastanesinde yaptım doktor girdi birde benm görümcem de hemşire ztn orda çalışıyo sağolsun doktorum izin verince görümcemde girmişti doğumuma 😊
uykusuzbirben KumsAlyaa doktorum Merve güngördü. Sezrynla doğum yaptım eli çok hafifti çok da güzel geçti sayesinde sonrasındada çabuk toparlandim kendimi
aysenur2507 duru_pars doğum için ağrıdan gelcem ama hiç gitmedim Demet yada Fatma demişlerdi neden öyle canım
M-Alparslan duyguogretmen61 siz çok sıra beklediniz mi bende gitmeyi düşünüyorum randevu alınca hemen istenilen tarihe alınıyor mu bu konu da da bilgi verir misiniz 😇
duyguogretmen61 M-Alparslan Başhekimlik binasına gidiyorsunuz orada özel muayene veznesi var ordan ayrıntılı ultrason diyerek hemen sıranızı alın. Daha sonra aşağıya hocanın odasına inip kapısına adınızı yazın. Bana ameliyatı ve işi olduğunda geç bakabiliyor muayeneye demişlerdi. Hoca odasına geldiğinde öğretmenim derse yetişmem gerekiyor dedim sağ olsun hemen baktı. Ama bazen saatlerce de bekleyen oluyormuş. O günkü yoğunluğa bağlı. Bir de girdiğinizde sorularınızı sorun genelde asistana bilgi yazdırarak ayrıntılı yapıyor.